Football Talk

Άρσεναλ: Προσφέρει 60 εκατομμύρια λίρες και τέσσερις ποδοσφαιριστές για τον Τζέιμς Μάντισον!

Άρσεναλ: Προσφέρει 60 εκατομμύρια λίρες και τέσσερις ποδοσφαιριστές για τον Τζέιμς Μάντισον!

Για την απόκτηση του Τζέιμς Μάντισον κινείται τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να καταθέτουν εξαιρετικές προτάσεις στην Λέστερ, σε συνδυασμό με ένα «πακέτο παικτών», αλλά τις «αλεπούδες» να απαντούν αρνητικά.

Το μεταγραφικό ντεμαράζ των τελευταίων ημερών επιχειρεί να συνεχίσει η Άρσεναλ, η οποία κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Τζέιμς Μάντισον, ο οποίος αγωνίζεται στην Λέστερ, και διακρίνεται για τις ικανότητές του στην θέση του επιτελικού μέσου.

Πρόκειται σαφώς για μία δύσκολη και ακριβή περίπτωση, με άμεση συνέπεια η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να έχει καταθέσει μία «γενναία» προσφορά στην Λέστερ, η οποία περιλαμβάνει ένα ποσό της τάξεως των 60 εκατομμυρίων λιρών, αλλά και τέσσερις ποδοσφαιριστές ως έμψυχα ανταλλάγματα, με κανονική μεταγραφή!

Ο λόγος για τους Ρις Νέλσον, Μέιτλαντ Νάιλς, Τζο Γουίλοκ και Ντάνι Ενκετία, οι οποίοι παρουσιάζονται θετικοί στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο, με την Λέστερ όμως να μην έχει την ίδια άποψη…

Μένει να δούμε την κατάληξη της υπόθεσης, με τις πιθανότητες να μην φαντάζουν την δεδομένη χρονική στιγμή με το μέρος της Άρσεναλ, αλλά η πρόθεση του ποδοσφαιριστή δύναται να ανατρέψει τα δεδομένα. Οψόμεθα…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης