Football Talk

ΠΑΟΚ: Ατομικό για Ροντρίγκο, αποφόρτιση για Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ: Ατομικό για Ροντρίγκο, αποφόρτιση για Ολιβέιρα

Πρόβλημα με τον Ροντρίγκο Σοάρες, ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο.

Με πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνας ρεβάνς κόντρα στη Μποέμιανς στην Ιρλανδία (12/08, 20:00). Το πρώτο μέρος του προγράμματος είχε να κάνει με την τακτική, ενώ το δεύτερο με τη φυσική κατάσταση.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες δέχθηκε ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο και δούλεψε ατομικά, ενώ ο Νέλσον Ολιβέιρα έκανε προγραμματισμένη αποφόρτιση. Παράλληλα, ο Ίνγκι Ίνγκασον συνέχισε την αποθεραπεία του στο γυμναστήριο και την πισίνα και οι Ντόουγκλας και Κρέσπο προπονήθηκαν ατομικά στο γήπεδο σε υψηλό τέμπο.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ:

Το τεχνικό επιτελείο έχει αναλύσει το παιχνίδι κόντρα στη Μποέμιανς στην Ιρλανδία, έχει εντοπίσει τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση και πλέον δουλεύει στοχευμένα με τους παίκτες για να έρθει η πρόκριση.

Το πρωί του Σαββάτου (07.08) το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου συγκεντρώθηκε στη Νέα Μεσημβρία και συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει της ρεβάνς με τους Ιρλανδούς.

Το πρόγραμμα στο πρώτο κομμάτι είχε να κάνει με την τακτική. Οι παίκτες εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, έκαναν ιδιαίτερο με τον προπονητή για την ανάπτυξη, ενώ έμφαση δόθηκε και στο pressing. Στο δεύτερο μέρος διεξήχθη πρόγραμμα φυσικής κατάστασης μέσα από παιχνίδι με μπάλα.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες δέχθηκε ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο και δούλεψε ατομικά, ενώ ο Νέλσον Ολιβέιρα έκανε προγραμματισμένη αποφόρτιση.

Τέλος ο Ίνγκι Ίνγκασον συνέχισε την αποθεραπεία του στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι Ντόουγκλας και Κρέσπο προπονήθηκαν ατομικά στο γήπεδο σε υψηλό τέμπο.

Την Κυριακή (08.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:00 στη Νέα Μεσημβρία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης