Football Talk

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης 2-0: «Ξεμούδιασμα» με ντεμπούτο Χατζισαφί για την Ένωση

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης 2-0: «Ξεμούδιασμα» με ντεμπούτο Χατζισαφί για την Ένωση

Η ΑΕΚ επικράτησε του Απόλλων Σμύρνης με 2-0 σε κεκλεισμένων των θυρών φιλικό στα Σπάτα, με τους Καρίμ Ανσαριφάρντ και Λιβάι Γκαρσία να «καθαρίζουν» για την Ένωση.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς παράταξε χωρίς πολλές αλλαγές την ενδεκάδα της ΑΕΚ, με τον Χατζισαφί να παίρνει για πρώτη φορά φανέλα βασικού. Η πρώτη ευκαιρία ήρθε στο 3’ με τον Αλμπάνη, με τον Έλληνα επιθετικό να κάνει ένα σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, το οποίο πέρασε άουτ. Η ΑΕΚ «άνοιξε» το σκορ στο 8’, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τάνκοβιτς.

Ο Λε Ταλέκ πήρε την κεφαλιά και έβαλε πάσα στο δεύτερο δοκάρι, με τον Ανσαριφάρντ να κάνει με γυριστό σουτ το 1-0. Η Ένωση παραλίγο να βρει και δεύτερο γκολ στο 19’ με τον Τάνκοβιτς, μετά από κόρνερ του Γκαρσία, όμως το σουτ του πέρασε άουτ.

Ο Απόλλων «άγγιξε» το 1-1 στο 20’, με την κεφαλιά του Ντομίνγκες να σταματά στο δοκάρι. Ο Τάνκοβιτς ήταν και πάλι πρωταγωνιστής για την ΑΕΚ στο 31’, με τον Ανσαριφάρντ να υποδέχεται με ωραίο τρόπο την σέντρα του Σουηδού, με το σουτ του να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βέρχουλστ.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ ανέβασε νωρίς το δείκτη του σκορ σε δύο, με τον Γκαρσία να «γράφει» με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ το 2-0 στο 50’. Ο 23χρονος 10 λεπτά αργότερα παραλίγο να βρει και πάλι δίχτυα, έκανε σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, το οποίο βγήκε άουτ για λίγα μέτρα.

ΑΕΚ (Μιλόγεβιτς): Στάνκοβιτς, Σβάρνας (61’ Μισελέν), Βράνιες (81’ Λάτσι), Τζαβέλλας (81’ Μήτογλου), Χατζισαφί (81’ Παρράς), Λε Ταλέκ (81’ Σαμπανάτζοβιτς), Σιμάνσκι, Γκαρσία (81’ Ραντόνια), Αλμπάνης (46’ Σάκχοφ), Τάνκοβιτς (81’ Ρουκουνάκης), Ανσαριφάρντ (81’ Κοσίδης)

Απόλλων Σμύρνης (Πετράκης): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Τουτουαρίμα, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Φατιόν, Κάστρο, Κραγιόπουλος, Τσιλούλης, Παμλίδης, Ντάουντα. Έπαιξαν και οι Ιωαννίδης, Ντεντάκης, Βιτλής, Ράιλι, Ματέι

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης