Football Talk

Σάρλια: «Να δείξω ότι ήμουν η καλύτερη επιλογή»

Σάρλια: «Να δείξω ότι ήμουν η καλύτερη επιλογή»
Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια έκανε δηλώσεις σε κροατικό Μέσο για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, καθώς και για τον ρόλο του στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σάρλια πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τους «πράσινους» στην φιλική ισοπαλία με την Λοκομοτίβα, με τον ίδιο να κάνει το λάθος από το οποίο προήλθε το 2-2. Ο ίδιος δεν φάνηκε να κλονίζεται από αυτό, καθώς όπως τόνισε, στόχος του είναι να ανέβει επίπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε στο «podravski.hr»:

«Συμπαθώ τον προπονητή. Ο Παναθηναϊκός με προσέγγισε πριν περίπου ένα μήνα. Μετά από κάποιες διαπραγματεύσεις μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε τη μεταγραφή.

Απορρίψαμε με τον ατζέντη μου ορισμένες προτάσεις και συμφωνήσαμε ότι θα έπρεπε να πάω στον Παναθηναϊκό ή σε ένα από πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν στις τοπ επιλογές μου από το ξεκίνημα. Ξέρω τι με περιμένει, είμαι έτοιμος κι ελπίζω να ξεκινήσουν όλα θετικά. Η νέα σεζόν για μένα θα είναι σίγουρα καλύτερη από την περασμένη».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός απέχει χρόνια από τους τίτλους:

«Περιμένουν να γίνω ο ηγέτης της άμυνας, να ανεβάσω το επίπεδο, επειδή υπήρχαν προβλήματα. Πιστεύουν σε εμένα κι εγώ περιμένω ακόμη περισσότερα από αυτά που αναμένουν οι άλλοι από μένα. Οι στόχοι μου είναι πάντοτε πολύ ψηλά και θέλω να αγωνιστώ κατευθείαν στον Παναθηναϊκό και να δείξω ότι ήμουν η καλύτερη επιλογή που μπορούσαν να κάνουν».

Για το άλμα στην καριέρα του με τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό:

«Ήμουν ήδη σε ένα καλό επίπεδο και με τη φετινή σεζόν θέλω να αποδείξω ότι μπορώ και παραπάνω. Για το αύριο κανείς δεν ξέρει. Αλλά και αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένω, αγωνίζομαι ήδη σε υψηλό επίπεδο. Στοχεύω για το καλύτερο».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης