Football Talk

Λίβερπουλ: Ουρές έξω από το Anfield και καθυστέρηση στο φιλικό με την Αθλέτικ Μπιλμπάο – απολογήθηκε ο σύλλογος!

Λίβερπουλ: Ουρές έξω από το Anfield και καθυστέρηση στο φιλικό με την Αθλέτικ Μπιλμπάο – απολογήθηκε ο σύλλογος!

Η Λίβερπουλ απολογήθηκε στους οπαδούς της για το πρόβλημα που προέκυψε με τα ηλεκτρονικά εισιτήρια στην αναμέτρησης της με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, πράγμα που οδήγησε στην καθυστέρηση της έναρξης του παιχνιδιού για 30 λεπτά.

Εικόνες με πλήθος φίλων της Λίβερπουλ να αναμένει την είσοδό του στο Anfield έκαναν τον γύρο του κόσμου μέσω των social media. Η πλατφόρμα που ελέγχει τη νέα μορφή ηλεκτρονικών εισιτηρίων διαρκείας που ελέγχονται μέσω κινητού, υπέστη βλάβη και καθυστέρησε τόσο την είσοδο των φιλάθλων, όσο και την έναρξη του παιχνιδιού, κατά μισή ώρα.

Ο σύλλογος, επιχειρεί να εισάγει μία νέα μορφή ελέγχου μέσω κινητού τηλεφώνου, σε συνεργασία με τη SeatGeek, την οποία θα προσπαθήσει να ελέγξει ξανά τη Δευτέρα που η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει σε φιλικό την Οσασούνα.

Οι Reds προχώρησαν σε επίσημη ανακοίνωση στην οποία ανέφεραν:

«Καταλαβαίνουμε πόσο άσχημη εμπειρία ήταν για τους οπαδούς μας και περιμένουμε την επιστροφή τους στο Anfield.

Θα επανεξετάσουμε όλα τα δεδομένα για να διαπιστώσουμε τι οδήγησε το σύστημα σε αυτή τη δυσλειτουργία, ώστε να έχει λυθεί το πρόβλημα μέχρι το παιχνίδι της Δευτέρας με την Οσασούνα. Παράλληλα, θα δώσουμε περαιτέρω οδηγίες στους φιλάθλους μας για τον τρόπο χρήσης του νέου εισιτηρίου.

Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας για την υπομονή και την κατανόησή τους».

Υπενθυμίζεται πως η Λίβερπουλ ξεκινά τις υποχρεώσεις της στην Premier League την 14η Αυγούστου, όταν και αντιμετωπίζει τη Νόριτς εκτός έδρας, όμως η πρώτη εντός έδρας αναμέτρησή της είναι απέναντι στην Μπέρνλι στις 21 Αυγούστου.

Οι οπαδοί που έχουν αγοράσει απλά εισιτήρια, μπορούν να χρησιμοποιούν είτε κωδικούς μέσω του τηλεφώνου, είτε να τα εκτυπώσουν από το σπίτι. Όλοι, ωστόσο, θα πρέπει να φέρουν μαζί την ταυτότητα μαζί τους.

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε τις βλέψεις της για εξάπλωση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου μέσω της SeatGeek ήδη από τον περασμένο Μάρτιο, λίγες εβδομάδες πριν το τελευταίο παιχνίδι της Premier League, με το Anfield να είναι γεμάτο, πριν επιβληθούν οι περιορισμοί του κορονοϊού.

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης