Football Talk

«Ο Ονιεκούρου χάλασε τη μεταγραφή του Φεγκουλί στον Ολυμπιακό»

«Ο Ονιεκούρου χάλασε τη μεταγραφή του Φεγκουλί στον Ολυμπιακό»

Τουρκικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως ο προϋπολογισμός του Ολυμπιακού δεν έφτανε για την μεταγραφή του Αλγερινού, όμως αυτό είναι κάτι που δεν ισχύει...

Ολυμπιακός και Μονακό ήρθαν σε μια συμφωνία ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ για την περίπτωση του Χένρι Ονιεκούρου, η οποία αποτελεί και την πιο πρόσφατη μεταγραφή των «ερυθρόλευκων». Βέβαια η ομάδα του Πειραιά ενδιαφερόταν και για άλλους παίκτες για τη συγκεκριμένη θέση...

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το σάιτ «posta.com» ο Ολυμπιακός φερόταν να ενδιαφέρεται για τον 31χρονο εξτρέμ Σοφιάν Φεγκουλί, ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα της Γαλατασαράι. Όμως λόγω της ολοκλήρωσης της συμφωνίας του Ονιεκούρου, οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν τον απαραίτητο προϋπολογισμό για αυτή τη μεταγραφή.

Το δημοσίευμα κάνει αναφορά και στο «Fotomaç», στο οποίο υποστηρίζεται πως μετά από αυτή την εξέλιξη, η κιτρινό - κόκκινη ομάδα ήταν αποφασισμένη να στείλει τον Αλγερινό σε αποζημίωση. Ο Φεγκούλι, ο οποίος κερδίζει εγγυημένη ετήσια αμοιβή 3.850.000 ευρώ από τη Γαλατασαράι, εργάζεται ξεχωριστά από την ομάδα εδώ και αρκετό καιρό. Με τη Γαλατά μετράει σε 139 συμμετοχές τεσσάρων χρόνων, 29 γκολ και 27 ασίστ.

Η ομάδα του Πειραιά όμως, δεν προχώρησε στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αλγερινού καθώς θεώρησε πως ο Νηγιριανός ταίριαζε καλύτερα στα δεδομένα του. Αιτία στάθηκε η ηλικία του, έχει φτάσει πλέον τα 31 έτη, όπως και τα ελάχιστα λεπτά συμμετοχής που έχει πάρει τον τελευταίο καιρό. Βέβαια στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός θελήσει να αγοράσει κι άλλο εξτρέμ, ο Φεγκουλί αποτελεί σίγουρα μία από τις επιλογές του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης