Football Talk

Βιγιαρεάλ – Τσέλσι: Ισορροπία για παράταση στο Super Cup στο Μπέλφαστ δείχνει η προϊστορία!

Βιγιαρεάλ – Τσέλσι: Ισορροπία για παράταση στο Super Cup στο Μπέλφαστ δείχνει η προϊστορία!

Η Βιγιαρεάλ και η Τσέλσι ρίχνονται στη «μάχη» για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Super Cup απόψε (22:00) στο Μπέλφαστ, με την παράδοση της διοργάνωσης να δείχνει γκολ, αλλά… ισοπαλία!

Οι τελευταίοι τρεις τελικοί του UEFA Super Cup έληξαν ισόπαλοι στην κανονική διάρκεια και ο νικητής αναδείχθηκε στην παράταση, ενώ η συνθήκη αυτή επιβεβαιώθηκε σε 5 από τα τελευταία έξι ματς!

Αν αναλογιστεί κανείς πως η Τσέλσι αναμένεται να ξεκουράσει τους μεγάλους αστέρες της, αλλά και αυτούς που είχαν επιβαρυμένο πρόγραμμα λόγω EURO, γίνεται αντιληπτό πως οι Άγγλοι θα μπουν στο ματς χωρίς υψηλή ένταση και πίεση.

Από την άλλη πλευρά, η αρνητική παράδοση του Ουνάι Έμερι στη διοργάνωση, παρότι βρέθηκε ένα βήμα πριν από την κατάκτηση τρεις φορές ως προπονητής της Σεβίλλης από το 2014 ως το 2016, δεν στέλνει αισιόδοξα μηνύματα για το «κίτρινο υποβρύχιο».

Αν εξετάσει κανείς τα αποτελέσματα στα τελευταία 6 παιχνίδια του Super Cup, θα δει πως σε όλα κατάφεραν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, ενώ το 0-0 δεν υπήρξε ως αποτέλεσμα σε καμία από τις πέντε ισοπαλίες

Με βάση τα παραπάνω, ως πρόταση  για το σημερινό ματς προκύπτει η ισοπαλία ως τελικό αποτέλεσμα και τα 2-3 συνολικά γκολ.

Βιγιαρεάλ - Τσέλσι (Πρόταση): Χ και 2-3 γκολ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης