Football Talk

Αλλάζει στέγη ο Στέφανος Καπίνο, από τη Βρέμη στο Μπίλεφελντ!

Αλλάζει στέγη ο Στέφανος Καπίνο, από τη Βρέμη στο Μπίλεφελντ!
Αποχωρεί από τη Βέρντερ Βρέμης και οδεύει προς την Αρμίνια Μπίλεφελντ ο Έλληνας γκολκίπερ, που θέλει να παραμείνει στην Bundesliga.
Ο υποβιβασμός της Βέρντερ Βρέμης και ο ταυτόχρονος δικός του, οδηγεί τον Στέφανο Καπίνο μακριά από τους "πράσινους". Ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν θέλει να συμβιβαστεί με τη θέση του 3ου γκολκίπερ, σε ομάδα της Β' Γερμανίας πλέον, όπως είναι η Βέρντερ, πίσω από τους Παβλένκα και Τσέτερερ
 
Ζήτησε εδώ και αρκετό καιρό να αποχωρήσει από το σύλλογο και τελικά του δόθηκε η ελευθέρας να μιλήσει με άλλη ομάδα. Αυτή είναι σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα, η Αρμίνια Μπίλεφελντ, που ανακοίνωσε την Τετάρτη (11/08) την αποχώρηση του νο2, Όσκαρ Λίνερ στην Μπρέσια. Βασικός γκολκίπερ στους Βεστφαλούς, είναι ο καταπληκτικός Στέφαν Ορτέγκα, ο οποίος έλαμψε με την περσινή παρουσία του. Ακόμα και η Μπάγερν Μονάχου ενδιαφέρθηκε για την περίπτωσή του. 
 
Ο Καπίνο, 27 ετών και κάτοικος Βρέμης από το 2018, δεν πήρε την ευκαιρία που αναζητούσε στη Βέρντερ και θέλει να παραμείνει στο επίπεδο της Bundesliga, ακόμα κι αν γνωρίζει πως η μάχη του νο1 με τον Ορτέγκα είναι άνιση. Με τις εμφανίσεις βέβαια του Γερμανού γκολκίπερ, η επόμενη μεταγραφική περίοδος ίσως να είναι η ευκαιρία του Έλληνα τερματοφύλακα, μιας και οι ενδιαφερόμενοι για τον Ορτέγκα είναι αρκετοί. Το deal του Καπίνο με την Μπίλεφελντ, αναμένεται να κλείσει εντός των ημερών.    
 
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης