Football Talk

ΠΑΟΚ – Μποέμιανς: Μονόδρομος η νίκη στην «καυτή» μετά από καιρό Τούμπα!

ΠΑΟΚ – Μποέμιανς: Μονόδρομος η νίκη στην «καυτή» μετά από καιρό Τούμπα!

Με τον «ασπρόμαυρο» κόσμο στο πλάι του, ο ΠΑΟΚ θα κάνει τα πάντα για να πάρει την πρόκριση στα play off του Conference League απέναντι στην Μποέμιανς.

Σχετικά Άρθρα

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Μποέμιανς στην Τούμπα για τον αγώνα ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του Conference League (12/08, 20:00) και στο πλαίσιο της πρώτης επίσημης αναμέτρησης στο γήπεδο της Θεσσαλονίκης. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και η δεύτερη θητεία του στον πάγκο του «δικεφάλου του βορρά» ήρθαν με το… αριστερό για την ομάδα, αφού στο πρώτο ματς ήρθαν αντιμέτωποι με την εκτός έδρας ήττα με 2-1.

Οι «ασπρόμαυροι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ έχοντας δεχθεί δύο γκολ από τον Αλί Κόουτ, με την ολοκλήρωση 52 λεπτών. Το μοναδικό τέρμα για τον ελληνικό σύλλογο βρήκε ο Νέλσον Ολιβέιρα στο 77’, ο οποίος ήταν πολύ καλός σε ολόκληρη την αναμέτρηση και έδειξε εμπράκτως πόσο πολύ ταιριάζει με την υπόλοιπη ομάδα.

«Βλέπω στα μάτια τους μια τεράστια θέληση νίκης και πρόκρισης στα μάτια των ποδοσφαιριστών» ήταν μερικά από τα λόγια του Ρουμάνου τεχνικού στη Συνέντευξη Τύπου της ομάδας που αποδεικνύουν το πείσμα με το οποίο συνοδεύει την ομάδα στο παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ θα παραταθεί με μια εξαιρετικά σημαντική προσθήκη στην αποστολή της, καθώς ο Άνχελ Κρέσπο ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και βάζει μια πολύ σημαντική υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα. Από την άλλη η ομάδα δεν θα έχει στη διάθεσή της τους Ίνγκι Ίνγκασον και Ντόουγκλας Αουγκούστο, οι οποίοι τέθηκαν νοκ – άουτ, όπως και τον Χρήστο Τζόλη που αναμένεται εντός των ημερών να ανακοινωθεί επισήμως από τη Νόρτις.

Παράλληλα με τους παίκτες στο γήπεδο θα παραβρεθούν για πρώτη φορά μετά το ξέσπασμα της πανδημίας οι φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι θα δώσουν το παρόν με «όπλο» τη φωνή τους!
3rd August 2021; Aviva Stadium, Dublin, Leinster, Ireland; Europa Conference League Qualifier, Bohemians Football Club versus PAOK; Karol Świderski of PAOK FC protests to Referee Antti Munukka about a decision against POAK

Από πλευράς Μποέμιανς, η νίκη στο Δουβλίνο αποτέλεσε τη μεγαλύτερη στη σύντομη ευρωπαϊκή της ιστορία. Τα φώτα φυσικά έπεσαν πάνω στον Αλί Κόουτ ο οποίος σκόραρε και τα δύο γκολ του πρώτου ματς, κάτι εντελώς ασυνήθιστο για τον ίδιο.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας, Κιθ Λονγκ, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ενόψει του παιχνιδιού: «Ξέρω ότι ελάχιστοι μας έδιναν πιθανότητες να πάρουμε αποτέλεσμα από έναν ποιοτικότερο αντίπαλο, αλλά αποδείξαμε ότι έκαναν λάθος. Έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι είναι άξιοι να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Αγωνιστικά, όλοι οι παίκτες μπορούν να υπολογίζονται από τον Ιρλανδό τεχνικό, με τον αρχηγό Κιθ Μπάκλεϊ να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο και να υπολογίζεται για τη βασική ενδεκάδα.

Φυσικά η νίκη και πρόκριση του ΠΑΟΚ όχι μόνο θα αποτελέσει επιτυχία για την ομάδα, αλλά βοηθήσει εξίσου σημαντικά την Ελλάδα στην κατάταξη της UEFA η οποία πλέον βρίσκεται στην 20η θέση του σχετικού πίνακα.

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης