Football Talk

Σβαμπ: «Όνειρο να παίζεις στην Τούμπα – Πιστεύουμε στον εαυτό μας με οποιονδήποτε αντίπαλο»

Σβαμπ: «Όνειρο να παίζεις στην Τούμπα – Πιστεύουμε στον εαυτό μας με οποιονδήποτε αντίπαλο»

Για την επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες αλλά και τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα, μίλησε ο Στέφαν Σβαμπ μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ.

Σχετικά Άρθρα

Με δικό του γκολ στο 4ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε κόντρα στην Μποέμιανς και έβαλε βάσεις πρόκρισης για την επόμενη φάση. Ο Στέφαν Σβαμπ έδειξε τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα αλλά και για την νίκη της ομάδας του.

Όπως τόνισε στην κάμερα του «OPEN», ο Αυστριακός μέσος ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος που αγωνίστηκε μπροστά στον κόσμο της ομάδας ενώ τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρει ποια θα είναι η επόμενη αντίπαλος, καθώς ο σύλλογος είναι έτοιμος για τους ομίλους.

Αναλυτικά είπε:

«Είναι σημαντικό να περάσουμε στον επόμενο γύρο και φυσικά ήταν σημαντικό να σκοράρουμε, ήταν πολύ ωραίο να μπαίνεις να παίζει για πρώτη φορά με κόσμο στο γήπεδο, σημαντικό το γκολ που πετύχαμε. Είναι όνειρο να αγωνίζεσαι στη Τούμπα».

Για το πόσο δύσκολο ήταν να προετοιμαστούν ψυχολογικά μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα απέναντι στην Μποέμιανς: «Το πιο δύσκολο κομμάτι σε αυτά τα παιχνίδια, είναι το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε. Γνωρίζαμε πως είχαμε έναν αντίπαλο που ήταν καλύτερα προετοιμασμένος από εμάς και έχει περίπου 20 παιχνίδια στα πόδια του. Ωστόσο συνολικά οι εικόνα και των δύο αγώνων και το αποτέλεσμα πιστεύω πως είναι δίκαιο».

Για το ποια αντίπαλο προτιμάει ανάμεσα σε Χιμπέρνιανς ή Ριέκα: «Δύσκολο να σκεφτώ την αντίπαλο που προτιμώ, περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Ξέρουμε πως η Χιμπέρνιανς, έχει παρόμοιο στυλ με την Μποέμιανς. Δεν χρειάζεται να διαλέξουμε εμείς αντίπαλο, εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πιστεύουμε στον εαυτό μας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης