Football Talk

Ποτσετίνο: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να παίξει ο Μέσι» (video)

Ποτσετίνο: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να παίξει ο Μέσι» (video)

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, τόνισε πως ο Λιονέλ Μέσι δεν πρόκειται να κάνει ακόμα το ντεμπούτο του με την ομάδα.

Η άφιξη του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν έχει δημιουργήσει «χαμό» στην γαλλική πρωτεύουσα. Το ντεμπούτο του ωστόσο στο επόμενο ματς της ομάδας, το Σάββατο 14/08 κόντρα στη Στρασμπούρ, είναι απίθανο.

Μιλώντας στη Συνέντευξη Τύπου της ομάδας ενόψει του εν λόγω ματς, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τόνισε πως ο Αργεντινός χρειάζεται περισσότερο χρόνο προπονήσεων:

«Η πρόκληση μας τώρα είναι να διασφαλίσουμε ότι όλοι αυτοί οι κορυφαίοι παίκτες θα σχηματίσουν μια ομάδα ικανή να αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις που έχει μπροστά της. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι αυτή η ομάδα θα γίνει μια ισχυρή μονάδα.

Όσο για το πότε θα δούμε τον Λέο Μέσι σε δράση, είναι η δεύτερη μέρα προπόνησής του μετά από ένα μήνα από τότε που έπαιξε το τελευταίο παιχνίδι στο Copa America. Θα κάνουμε τα πράγματα βήμα προς βήμα, θα γνωριστούμε και θα τον κάνουμε να νιώσει κατάλληλος και άνετος, ώστε να μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του όταν είναι πλήρως σε φόρμα.

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Λίο είναι ο καλύτερος ή ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, χωρίς καμία αμφιβολία. Ωστόσο έχουμε και άλλους παίκτες και ο Κιλιάν είναι επίσης ένας από τους καλύτερους».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης