Football Talk

Γκλάντμπαχ-Μπάγερν Μονάχου 1-1: Προβλημάτισαν οι Βαυαροί στο ντεμπούτο του Νάγκελσμαν! (video)

Γκλάντμπαχ-Μπάγερν Μονάχου 1-1: Προβλημάτισαν οι Βαυαροί στο ντεμπούτο του Νάγκελσμαν! (video)
Η Μπάγερν Μονάχου δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της στη Bundesliga της σεζόν 2021-22 και έμεινε στο 1-1 με την Γκλάντμπαχ εκτός έδρας. 
Η Γκλάντμπαχ, χωρίς να επηρεαστεία από τις ηχηρές απουσίες των Εμπολό, Ζακάρια και Ντουκουρέ, κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, σε ένα ματς που χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες για το τρίποντο.

Παρά το γεγονός πως ήταν η πρεμιέρα της σεζόν, το πρώτο δεκάλεπτο είχε εξαιρετικό ρυθμό, με την ομάδα του Άντι Χούτερ να καταφέρνει να μετουσιώσει σε γκολ την καλή της παρουσία!

Στο 10ο λεπτό, μετά από μία όμορφη ομαδική προσπάθεια και πάσα μέσω τάκλιν από τον Στιντλ, ο Πλεά νίκησε τον Νόιερ και έγραψε το 1-0, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της σεζόν στην Bundesliga!


Η Μπάγερν Μονάχου δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και προσπάθησε να απαντήσει με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο 14ο και στο 26ο λεπτό, ωστόσο ο Ζόμερ βγήκε νικητής και στις δύο περιστάσεις.

Τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, όμως, δεν μπόρεσε να αποσοβήσει ξανά τον κίνδυνο. Ο Κίμιχ εκτέλεσε το κόρνερ και ο διερχόμενος Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με σουτ στην κίνηση έγραψε το 1-1, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.



Οι Βαυαροί μπήκαν με την ίδια ορμή και στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι συνέχισε να δημιουργεί κινδύνους, αλλά ο Ζόμερ έβρισκε τις απαντήσεις τόσο στο 52', όσο και στο 60'.

Η Γκλάνμπαχ απάντησε στις ευκαιρίες δέκα λεπτά αργότερα, όταν έβγαλε ωραία αντεπίθεση από την αριστερή πλευρά με τον Τουράμ, ο Στιντλ έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας και πλάσαρε εκτός περιοχής, αλλά ο Νόιερ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ. Στο 76ο λεπτό, ο Μάρκους Τουράμ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά δεν κατάφερε να δώσει στην μπάλα πορεία προς τα δίχτυα.

Το ματς έδειχνε να κυλά προς τη λήξη χωρίς συγκινήσεις, ωστόσο, στο 83ο λεπτό υπήρξαν έντοντες διαμαρτυρίες για πέναλτι σε τράβηγμα του Ουπαμεκάνο πάνω στον Τουράμ, ενώ πριν ένα λεπτό φάνηκε να υπάρχει τράβηγμα και πάλι στον ίδιο παίκτη. Ο Μάρκο Φριτζ σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν έδειξε την εσχάτη των ποινών και το 1-1 παρέμεινε ως το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Γκλάντμπαχ (Άντι Χούτερ): Ζόμερ, Κράμερ, Χέρμαν (64' Χόφμαν), Βολφ (72' Μπένετς), Στιντλ, Πλεά (64' Τουράμ), Λάινερ, Γκίντερ, Σκάλι, Ελβέντι, Νόιχαους (90+1 Μπένες)

Μπάγερν Μονάχου (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ, Ουπαμεκάνο, Σούλε, Κίμιχ, Γκνάμπρι (75' Μουσιάλα), Γκορέτσκα, Λεβαντόφσκι, Σανέ (75' Κομάν), Ντέιβις, Μίλερ (82' Τσούπο Μότινγκ), Στάνισιτς (82' Σαρ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης