Football Talk

«Βουίζει» η Ιταλία για πρόταση του Ολυμπιακού σε Μανωλά που αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ!

«Βουίζει» η Ιταλία για πρόταση του Ολυμπιακού σε Μανωλά που αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ!

Η γειτονική χώρα κάνει λόγο για κρούση του Ολυμπιακού στον Έλληνα διεθνή με στόχο την ανανέωση της αμυντικής γραμμής.

Ο αποκλεισμός από το Champions League, έφερε «τριγμούς» στον Ολυμπιακό, με την ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη να δείχνει την σοβαρότητα της κατάστασης. Το «κερασάκι» στην τούρτα, ήρθε με τον αποκλεισμό του Ρουμπέν Σεμέδο από την ευρωπαϊκή λίστα ενόψει των αγώνων με Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Φυσικά, ο λόγος είναι η κακή εμφάνιση του Πορτογάλου στόπερ στο τελευταίο ματς με την Λουντογκόρετς αλλά και γενικά η συμπεριφορά του τη φετινή σεζόν, η οποία βγάζει σε όλους μία… «αδιαφορία». Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει και το ενδεχόμενο για έτοιμη μεταγραφή του 27χρονου αμυντικού.

Έτσι, στην Ιταλία, το όνομα του Ολυμπιακού μονοπωλεί για την περίπτωση του Κώστα Μανωλά. Ο έμπειρος στόπερ είναι στην πόρτα της εξόδου από την Νάπολι και ο ιταλικός Τύπος «βουίζει» πως η ελληνική ομάδα έχει κάνει επίσημη κρούση.

Συγκεκριμένα, στο πρωτοσέλιδο της «Corriere dello Sport» αναφέρει πως ο Μανωλάς δεν είναι απλά ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού αλλά αποτελεί τον εκλεκτό για να δυναμώσει την αμυντική του γραμμή. Μάλιστα, η "Repubblica" το πήγε και ένα βήμα παρακάτω, αποκαλύπτωντας τα χρήματα που προσφέρει ο Ολυμπιακός για τον διεθνή άσο. Συγκεκριμένα, οι "ερυθρόλευκοι" είναι διατεθημένοι να βγάλουν από τα ταμεία τους ένα ποσό που κυμαίνεται από 15 μέχρι 18 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν τον Έλληνα στόπερ.

Βέβαια, είναι εύκολα αντιληπτό πως η περίπτωσή του είναι πολύ δύσκολη για τα δεδομένα του Ολυμπιακού, καθώς η τιμή είναι πέρα από τα ελληνικά δεδομένα. Η μοναδική περίπτωση που θα μπορούσε να επιτευχθεί ένα τέτοιο deal, είναι μόνο αν η Νάπολι ήταν θετική σε μία περίπτωση ανταλλαγής.

Δεν είναι κρυφό πως ο ιταλικός σύλλογος ενδιαφέρεται για τον Μαντί Καμαρά και θα μπορούσε να είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του «ερυθρόλευκου» ρόστερ που θα μπορούσε να κάνει την Νάπολι να αποδεχθεί κάτι τέτοιο. Σε άλλη περίπτωση, τα δημοσιεύματα των Ιταλών δεν συνάπτουν με την πραγματικότητα, καθώς εκτός από τα χρήματα, ο Μανωλάς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 και δεν θα έχει μεταπωλητική αξία, λόγω της ηλικίας του.

corriere_dello_sport_14_08_2021.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης