Football Talk

Λίνγκαρντ: «Θυμάμαι τις στιγμές που άρχισα να πίνω τη νύχτα, δεν ήμουν ο εαυτός μου»

Λίνγκαρντ: «Θυμάμαι τις στιγμές που άρχισα να πίνω τη νύχτα, δεν ήμουν ο εαυτός μου»
Σε συνέντευξή του στη «Daily Mail» ο επιθετικός μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζέσι Λίνγκαρντ, μίλησε για τους πολύ δύσκολους καιρούς που βίωσε από το τέλος του 2019 μέχρι και τις αρχές του 2021.

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ έσπασε τη σιωπή. Πείτε πώς η κατάθλιψη που βίωσε η οικογένειά του, επηρέασε και τη δική του ψυχική υγεία. Πριν από μερικούς μήνες, ο Άγγλος διεθνής συμφώνησε να ανατρέξει στα δύσκολα χρόνια του, από τα τέλη του 2019 έως τις αρχές του 2021, στις στήλες της «Daily Mail»

Ο Λίνγκαρντ σκέφτηκε να πάει στην Κίνα ή στη Σαουδική Αραβία

Με σχεδόν να μην παίζει πλέον στη Γιουνάιτεντ, παραγκωνισμένος από τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και υποφέροντας το μεγαλύτερο βάρος της κατάθλιψης της μητέρας του, ο Λίνγκαρντ είδε την αυτοπεποίθησή του να πέφτει. Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, έγινε στόχος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Όταν ήμουν κάτω, σκέφτηκα “πρέπει να φύγω από την Αγγλία”. Για να πάω όχι στην Ισπανία, αλλά στην Κίνα ή στη Σαουδική Αραβία ή κάπου όπου θα είμαι έξω από τα φώτα της δημοσιότητας για να επικεντρωθώ μόνο στο ποδόσφαιρο», αποκαλύπτει.

Υποστηριζόμενος από τον αδερφό του Λούι Σκοτ, ο οποίος του στέλνει βίντεο από τα παιχνίδια της Κ21 με τους «κόκκινους διαβόλους» για να του φτιάξει το κέφι, ο Λίνγκαρντ εκμεταλλεύεται στο έπακρο τον δανεισμό του στη Γουέστ Μπρομ.

«Θυμάμαι τις φορές που άρχισα να πίνω τη νύχτα, δεν ήμουν εγώ»

Ο Λίνγκαρντ μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε λόγω του εθισμού του στο αλκοόλ, τον οποίο κατάφερε να ξεπεράσει αφού ανοίχτηκε στην οικογένειά του. «Με βοήθησε να μεγαλώσω. Θυμάμαι τις στιγμές που άρχισα να πίνω τη νύχτα, δεν ήμουν εγώ (...) Όλα ήταν τόσο θολά στο κεφάλι μου, τα κράτησα όλα για τον εαυτό μου και ότι Αυτό ήταν όπου χρησιμοποίησα αλκοόλ για να δοκιμάσω για να ανακουφίσω τον πόνο (...) Όταν τελικά ανοίχτηκα στην οικογένειά μου, με βοήθησε πραγματικά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης