Football Talk

Premier League (1η αγωνιστική): Συνέχισε από εκεί που σταμάτησε η Τσέλσι- ανατροπές για Μπράιτον και Έβερτον

Premier League (1η αγωνιστική): Συνέχισε από εκεί που σταμάτησε η Τσέλσι- ανατροπές για Μπράιτον και Έβερτον

Η πρώτη αγωνιστική της Premier League επιφύλασσε πολλά γκολ για το κοινό της, με την Τσέλσι να επικρατεί εύκολα της Κρίστας Πάλας, ενώ η Έβερτον και η Μπράιτον πήραν το τρίποντο μετά από ανατροπή!

Σχετικά Άρθρα

Οι πρώτοι αγώνες της Premier League, συνδυάστηκαν με αρκετά γκολ, ενώ οι γηπεδούχοι φάνηκαν να υπερασπίζονται τις έδρες τους, μέχρι η Μπράιτον να κάνει την ανατροπή μέσα σε 10 λεπτά.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ είχε ένα… εύκολο απόγευμα απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, την οποία «πλήγωσαν» τα γκολ των Μάρκος Αλόνσο (27’) , Πούλισικ (40’) και Τσαλόμπα (58’). Ο Ισπανός σκόρερ, μάλιστα, πέτυχε και το 50ο γκολ από απευθείας φάουλ για τους «μπλε».

Από την άλλη, η Μπράιτον, βρέθηκε πίσω από το γκολ του Ταρκόφσκι της Μπέρνλι στο 2ο λεπτό, ωστόσο μέσα σε ένα δεκάλεπτο κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση μετά από γκολ των Μοπέ (73’) και Μακ Άλιστερ (79’).

Το τρίποντο «έκλεψε» και η Έβερτον με δική της ανατροπή στην έδρα της, όπου φιλοξενούσε την Σαουθάμπτον. Το γκολ του Άρμστρονγκ (22’), ισοφαρίστηκε από τον Ριτσάρλισον στο 47’, με τους Ντουκουρέ και Κάλβερτ Λιούιν που διαμόρφωσαν το 3-1 στο «Γκούντισον Παρκ».

Στα υπόλοιπα δύο ματς της αγωνιστικής, η Γουόρφορντ συνδύασε την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία με νίκη επί της Άστον Βίλα, σε παιχνίδι που έληξε στο 3-2 με τον Ντάνι Ίνγκς να βάζει το γκολ της… τιμής στο 90+7’.

Τέλος, ο Τζέιμι Βάρντι σκόραρε για τη νίκη της Λέστερ απέναντι στη Γούλβς, στην «παρθενική» αναμέτρηση του Ζοσέ Σα ως βασικό, που είδε την ομάδα του να μάχεται, αλλά να αποχωρεί ηττημένη!


Τα αποτελέσματα αναλυτικά:

Μπέρνλι- Μπράιτον 1-2

Τσέλσι- Κρίσταλ Πάλας 3-0

Έβερτον- Σαουθάμπτον 3-1

Λέστερ- Γουλβς 1-0

Γουότφορντ-  Άστον Βίλα 3-2

Σταυρούλα Μουστακάτου
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης