Football Talk

Σόλσκιερ: «Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, τα γκολ θα έρθουν» (video)

Σόλσκιερ: «Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, τα γκολ θα έρθουν» (video)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε... εκκωφαντικά τις υποχρεώσεις της στη νέα σεζόν της Premier League, συντρίβοντας 5-1 τη Λιντς στο «Ολντ Τράφορντ» και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν μπορούσε παρά να είναι πολύ ευχαριστημένος από τους «κόκκινους διάβολους».

Σχετικά Άρθρα

Μετά τον αγώνα ο Νορβηγός τεχνικός δήλωσε ότι η ομάδα του «έχει» το γκολ και πως δεν περιμένει να εξαρτάται και φέτος στο σκοράρισμα από τον Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος πέτυχε σήμερα χατ τρικ. Υπενθυμίζεται ότι ο Πορτογάλος ήταν πέρυσι ο πρώτος σκόρερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα με 18 γκολ, επτά περισσότερα από τον επόμενο, ενώ ήταν και σήμερα σημαντική η συμβολή του στη νίκη.

«Ήταν μια πολύ, πολύ καλή ημέρα» δήλωσε μετά τον αγώνα ο Σόλσκιερ και συνέχισε τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Όταν ο Μπρούνο σημειώνει γκολ σαν αυτά, στην πραγματικότητα δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει. Σίγουρα έχουμε πολλούς επιθετικούς, οι οποίοι μπορούν να σκοράρουν. Δεν θα έχει αυτό το βάρος πάνω του. Μπορείτε να δείτε τους επιθετικούς που διαθέτουμε σε αυτή την ομάδα με τους Μέισον (Γκρίνγουντ), Τζέιντον (Σάντσο), Μάρκους (Ράσφορντ), Αντονί (Μαρσιάλ), Νταν (Τζέιμς), μπορούν να παίξουν σε διαφορετικές θέσεις. Ο Έντινσον Καβάνι είναι ο μόνος που έχει μια ορισμένη θέση. Θα πρέπει να τους αφήσουμε να το απολαύσουν και να εξελίξουν την καριέρα τους. Τα γκολ θα έρθουν».


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης