Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης: Αήττητη για περισσότερο από μία δεκαετία σε πρεμιέρα – πρωταγωνιστής και πάλι ο Μπενζεμά!

Ρεάλ Μαδρίτης: Αήττητη για περισσότερο από μία δεκαετία σε πρεμιέρα – πρωταγωνιστής και πάλι ο Μπενζεμά!

Την εξαιρετική παράδοση που την διέπει στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος διατήρησε η Ρεάλ στην πρεμιέρα της στην La Liga απέναντι στην Αλαβές, με την «Βασίλισσα» να επικρατεί με 4-1 εκτός έδρας, να επεκτείνει το αήττητο σερί της, και να έχει ως πρωταγωνιστή τον Καρίμ Μπενζεμά, που… λατρεύει τις πρεμιέρες.

Σχετικά Άρθρα

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της στην La Liga η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δεν επηρεάστηκε από την «λευκή» ισοπαλία του πρώτου μέρους απέναντι στην Αλαβές, βρήκε δίχτυα τέσσερις φορές στο δεύτερο ημίχρονο, και «έφυγε» με το διπλό από μία έδρα, που έχει ηττηθεί μόλις για τρεις φορές στην ιστορία της, σε 35 αναμετρήσεις συνολικά!

Με αυτόν τον τρόπο, η «Βασίλισσα» παρέμεινε για 12η διαδοχική χρονιά αήττητη σε πρεμιέρα, μετρώντας οκτώ νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, με την τελευταία της ήττα να χρονολογείται το 2008, και να έχει επιτευχθεί από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια με 2-1, μακριά από το Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Παρόλα αυτά, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν συνέχισε μόνο την δική της παράδοση, αλλά συνέβαλλε σε μία ακόμη εντυπωσιακή «πρεμιέρα» του Καρίμ Μπενζεμά! Ο Γάλλος στην πρώτη του εμφάνιση, μετά την επιστροφή του στο EURO με την Εθνική Γαλλίας, ήταν εξαιρετικός, σκόραρε δις, και έφτασε πλέον τα έξι γκολ και τις πέντε ασίστ, στα οκτώ ματς που έχει δώσει με την φανέλα των Μαδριλένων, στην πρώτη αγωνιστική.

Αν μάλιστα σε όλα αυτά προστεθεί το γεγονός πως παραμένει αήττητος, μιας και στην ήττα της Ρεάλ από την Λα Κορούνια δεν ήταν παρών, αντιλαμβάνεται κανείς πως η επίδραση του Καρίμ Μπενζεμά στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι τεράστια και δεν γίνεται αισθητή μόνο… στις πρεμιέρες, μιας και αποτελεί και τον πρώτο σκόρερ επί ισπανικού εδάφους (πλην του Μέσι που αποχώρησε) εντός του 2021!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης