Football Talk

Γουέστ Χαμ: Σκόραρε μετά από τέσσερα χρόνια σε πρεμιέρα και κέρδισε με ανατροπή!

Γουέστ Χαμ: Σκόραρε μετά από τέσσερα χρόνια σε πρεμιέρα και κέρδισε με ανατροπή!

Την καλύτερή της εμφάνιση σε πρεμιέρα, τα πέντε τελευταία χρόνια, πραγματοποίησε η Γουέστ Χαμ, με τα «σφυριά» να σκοράρουν, παραδόξως, στην πρώτη αγωνιστική και να επικρατούν της Νιούκαστλ με ανατροπή (4-2) στο Σεντ Τζέιμς Παρκ!

Σχετικά Άρθρα

Εντυπωσιακή αποδείχθηκε η Γουέστ Χαμ στην πρώτη αγωνιστική της Premier League απέναντι στη Νιούκαστλ, με τα «σφυριά» να πραγματοποιούν εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, και να προβαίνουν στην πρώτη τους ανατροπή, από την σεζόν 2018-19, ανεξαρτήτως έδρας (τότε είχε κερδίσει την Χάντερσφιλντ με 3-2), με το δεδομένο να βρίσκονται πίσω στην λήξη του πρώτου μέρους.

Παρόλα αυτά, το σημαντικότερο γεγονός της υπόθεσης είναι το ότι η Γουέστ Χαμ… βρήκε δίχτυα σε πρεμιέρα. Και αυτό διότι, τα τέσσερα τελευταία χρόνια, το σύνολο του Ντέιβιντ Μόγιες δεν είχε καταφέρει κάτι ανάλογο, έχοντας μείνει στο μηδέν σε όλες του τις πρεμιέρες από το 2016 και μετά, μετρώντας μάλιστα συνολικά πέντε διαδοχικές ήττες!

Τελευταίος ποδοσφαιριστής της που είχε βρει δίχτυα ήταν ο Κόλινς, ενώ η πιο πρόσφατη νίκη της, πριν από αυτή απέναντι στη Νιούκαστλ, χρονολογείται το 2015, στο Έμιρεϊτς απέναντι στην Άρσεναλ (0-2).

Αναλυτικά, οι τέσσερις τελευταίες πρεμιέρες τη Γουέστ Χαμ:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ 4-0 (2016-17)

Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ 4-0 (2017-18)

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι 0-5 (2018-19)

Γουέστ Χαμ – Νιούκαστλ 0-2 (2019-20)

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης