Football Talk

Το εκπληκτικό βίντεο του Πικέ με τον Ρόναλντ Κούμαν, πριν από 29 χρόνια!

Το εκπληκτικό βίντεο του Πικέ με τον Ρόναλντ Κούμαν, πριν από 29 χρόνια!

Ένα εκπληκτικό βίντεο ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Ζεράρ Πικέ, με πρωταγωνιστές τον… ίδιο και τον Ρόναλντ Κούμαν, πριν από 29 χρόνια!

Σχετικά Άρθρα

Την ιδιαίτερη σχέση που χαρακτηρίζει τον Πικέ με τον Ρόναλντ Κούμαν, φρόντισε να αναδείξει για ακόμη μία φορά ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό, ένα βίντεο με τον ίδιο στην ηλικία των πέντε, να ζητά και να παίρνει αυτόγραφο από το νυν προπονητή του.

Ο Ολλανδός τότε (Φεβρουάριος 1992), έκανε την χάρη στον «μικρό» Ζεράρ Πικέ, αποτελώντας πιθανώς και ένα από τα είδωλα του… παιδιού, μιας και ο Κούμαν ήταν εξαιρετικός και λίγους μήνες μετά σκόραρε το 1992 το γκολ που έδωσε στην Μπαρτσελόνα το πρώτο Κύπελλο πρωταθλητριών της ιστορίας της, απέναντι στη Σαμπντόρια (1-0).

Πλέον, τα χρόνια πέρασαν, ο Κούμαν καθοδηγεί από την θέση του προπονητή τον Ζεράρ Πικέ, και ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, σκοράροντας το πρώτο γκολ της ομάδας του στη νέα σεζόν, έφτασε τα 50 με την φανέλα της Μπαρτσελόνα, όντας δεύτερος ως στόπερ, πίσω από το… είδωλό του!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης