Football Talk

ΑΕΚ: Επιστροφή για Αραούχο, Γαλανόπουλο, έρχεται και ο Σιμόες!

ΑΕΚ: Επιστροφή για Αραούχο, Γαλανόπουλο, έρχεται και ο Σιμόες!

Η ΑΕΚ είδε στην προπόνησή της τη Δευτέρα να μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς Αραούχο, Γαλανόπουλος, ενώ θετικά είναι τα μηνύματα για Σιμόες.

Θετικά μηνύματα βγαίνουν στην ΑΕΚ από την προπόνηση της Δευτέρας στο θέμα των τραυματιών. Συγκεκριμένα, όπως αναμενόταν, απόψε (16/8) οι Σέρχιο Αραούχο και Κώστας Γαλανόπουλος άφησαν πίσω τους τραυματισμούς τους, προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όποτε φυσικά αυτή κι αν πραγματοποιηθεί.

Θετικά επίσης, είναι τα μηνύματα για την επιστροφή του Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος είχε υποβληθεί σε επέμβαση, στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού, στις 13 του περασμένου Απριλίου. Επιστρέφει όμως…

Η αποθεραπεία του πάει εξαιρετικά και δεν αποκλείεται το πρώτο 10ημερο του Σεπτεμβρίου να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Βέβαια, όταν με το καλό γίνει αυτό θα χρειαστεί κι άλλο λίγο χρόνο προκειμένου να βρει την αγωνιστική φόρμα. Σε κάθε περίπτωση όμως τα νέα της επιστροφής του Πορτογάλου αμυντικού χαφ είναι θετικά.

Θ.Καρβουνιάρης

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης