Football Talk

«Λευκή» ισοπαλία στην πρεμιέρα για Βιγιαρεάλ και Γρανάδα!

«Λευκή» ισοπαλία στην πρεμιέρα για Βιγιαρεάλ και Γρανάδα!

Ισόπαλες αναδείχθηκαν στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος η Βιγιαρεάλ με την Γρανάδα στο Στάδιο Ελ Μαδριγάλ, με τους γηπεδούχους να παρουσιάζονται καλύτεροι αλλά να μην καταφέρνουν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα!

«Φτωχή» αποδείχθηκε η προ τελευταία αναμέτρηση της La Liga στην πρεμιέρα, με τις Βιγιαρεάλ και Γρανάδα να μην βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, να περιορίζουν η μία την άλλη αισθητά, και οι γηπεδούχοι να μην κατορθώνουν να βρουν δίχτυα σε καμία από τις 14 τελικές προσπάθειες που πραγματοποίησαν.

Απεναντίας, παρέμειναν στο «μηδέν» για 4η φορά στα 20 τελευταία εντός έδρας ματς τους, και δεν μπόρεσαν να βρουν την λύση απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα της Γρανάδα, για πρώτη φορά, ύστερα από επτά χρόνια, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση και με 10 ποδοσφαιριστές, εξαιτίας τη αποβολής του Φόιτ!

Τότε άλλωστε ήταν και η τελευταία φορά που οι δύο ομάδες έφεραν «λευκή» ισοπαλία, με τους φιλοξενούμενους πάντως να συνεχίζουν μία αρνητική για αυτούς παράδοση, σύμφωνα με την οποία δεν έχουν κερδίσει ποτέ εκτός έδρας την ομάδα του Ουνάι Έμερι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης