Football Talk

Ενθουσιασμένος με την άφιξη του Έιμπραχαμ ο Μουρίνιο

Ενθουσιασμένος με την άφιξη του Έιμπραχαμ ο Μουρίνιο
Την απόλυτη ικανοποίησή του για την απόκτηση του νεαρού επιθετικού, έδειξε ο προπονητής της Ρόμα

Η Ρόμα έχει δαπανήσει αρκετά εκατομμύρια σε αυτή την μεταγραφική περίοδο, με τον στόχο της ομάδας να είναι η διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Με τον Ζοσέ Μουρίνιο στο τιμόνι της, φιλοδοξεί να δώσει το κάτι παραπάνω φέτος.

Πριν λίγες ώρες, έγινε επίσημη η απόκτηση του Τάμι Έιμπραχαμ από την Τσέλσι, έναντι 40 εκατ. ευρώ, ώστε να καλυφθεί το κενό του Τζέκο. Ο Πορτογάλος προπονητής έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος με αυτή την μεταγραφή, κάτι που φάνηκε μέσα από όσα δήλωσε.

Αναλυτικά είπε:

«Οφείλω να πω ότι ο γενικός διευθυντής και οι ιδιοκτήτες είναι εξαιρετικοί. Η πραγματικότητα είναι πως αρχίσαμε την προετοιμασία πιστεύοντας πως είχαμε τον Τζέκο και αυτό που έγινε μας προκάλεσε έκπληξη.

Ωστόσο, ήταν μεγάλη ενίσχυση για την ομάδα το γεγονός ότι μετά την απώλεια του Τζέκο μπορέσαμε να φέρουμε τον Άμπραχαμ. Τον ξέρω από μικρό παιδί, δεν έπαιξε ποτέ για μένα επειδή ήταν 14,15,16 ετών όταν ήμουν στην Τσέλσι, αλλά τον ξέρω καλά.

Τον γνωρίζω ως παίκτη και ως άνθρωπο από θέμα νοοτροπίας. Είναι πάντα δύσκολο για έναν Άγγλο παίκτη να αφήνει τη χώρα του και την Premier League και αυτό λέει πολλά για εκείνον»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης