Football Talk

Πάπου Γκόμεζ: «Ο Γκασπερίνι προσπάθησε να μου επιτεθεί σωματικά, δεν ζήτησε συγγνώμη και έφυγα από την Αταλάντα»!

Πάπου Γκόμεζ: «Ο Γκασπερίνι προσπάθησε να μου επιτεθεί σωματικά, δεν ζήτησε συγγνώμη και έφυγα από την Αταλάντα»!

Αποκαλύψεις για το λόγο που τον οδήγησε να φύγει από την Αταλάντα, έκανε ο Πάπου Γκόμεζ, αναφέροντας πως ο προπονητής του προσπάθησε να του επιτεθεί σωματικά.

Ο Πάπου Γκόμεζ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «La Nacion», στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε και το λόγο για τον οποίο αποχώρησε από την Αταλάντα, τον περασμένο Ιανουάριο, έπειτα από περίπου 7 χρόνια παρουσίας.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γκόμεζ, αφορμή υπήρξε ένας διαπληκτισμός μεταξύ του ίδιου και του προπονητή του. Όλα ξεκίνησαν όταν στο παιχνίδι απέναντι στη Μίντιλαντ, όταν ο Γκασπερίνι του ζήτησε να αλλάξει πλευρά στην οποία αγωνιζόταν.

Ο 33χρονος εξτρέμ αρνήθηκε, ακολούθησε διαφωνία στα αποδυτήρια και ο προπονητής του προσπάθησε να του επιτεθεί σωματικά. Όταν τα πνεύματα… καταλάγιασαν, ο Γκόμεζ ζήτησε συγγνώμη, χωρίς να λάβει αντίστοιχη απάντηση και έτσι ζήτησε από τη διοίκηση να αποχωρήσει.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μάλωσα με τον Γκασπερίνι, γιατί δεν υπάκουσα σε μία τακτική ένδειξη. Εμεναν 10 λεπτά για να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο και μου ζήτησε να παίξω δεξιά, ενώ έπαιζα καλά στα αριστερά. Του είπα "όχι". Αφού αρνήθηκα, ήξερα ότι στο ημίχρονο θα με αντικαθιστούσε.

Ετσι κι έγινε, αλλά στα αποδυτήρια ο Γκασπερίνι ξεπέρασε τα όρια και προσπάθησε να μου επιτεθεί σωματικά. Αυτό ήταν απαράδεκτο, γι' αυτό και ζήτησα συνάντηση με τον πρόεδρο του συλλόγου, Αντόνιο Περκάσι, και του είπα ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα να συνεχίσω, αποδεχόμενος ότι έκανα λάθος. Εδειξα ανυπακοή στον προπονητή και δεν ήμουν καλό παράδειγμα, ως αρχηγός. Αλλά είπα στον πρόεδρο ότι χρειάζομαι μια συγγνώμη από τον Γκασπερίνι.

Προσωπικά ζήτησα συγγνώμη από τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου για αυτό που συνέβη αλλά δεν έλαβα καμία συγγνώμη από τον προπονητή. Μετά από λίγες μέρες ενημέρωσα τον πρόεδρο ότι δεν θέλω να είμαι στην Αταλάντα όσο βρίσκεται ο Γκασπερίνι στην τεχνική ηγεσία».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης