Football Talk

Μάνουελ Λοκατέλι: Η Γιουβέντους «πόνταρε» στο EURO και ο Ιταλός θέλει να συνεχίσει από εκεί που… σταμάτησε!

Μάνουελ Λοκατέλι: Η Γιουβέντους «πόνταρε» στο EURO και ο Ιταλός θέλει να συνεχίσει από εκεί που… σταμάτησε!

Την ανακοίνωση της μεταγραφής του Μάνουελ Λοκατέλι έκανε επίσημη η Γιουβέντους, η οποία «επηρεασμένη» από τις εμφανίσεις του Ιταλού στο EURO 2020, του έδωσε το εισιτήριο για τον δεύτερο, κορυφαίο, ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του.

Σχετικά Άρθρα

Την μεγαλύτερή του ευκαιρία, ώστε να καθιερωθεί στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, έχει πλέον και επίσημα στα χέρια του ο Μάνουελ Λοκατέλι, ο οποίος στο δίλημμα… «Σασουόλο για έναν ακόμη χρόνο ή Γιουβέντους άμεσα», επέλεξε την ομάδα του Αντρέα Πίρλο!

Μία ομάδα, που είχε ανάγκη από έναν δημιουργικό μέσο, με στόχο την επιστροφή στην κορυφή, και προσέγγισε γρήγορα τον Ιταλό, με τις φήμες περί ενδιαφέροντος, να ξεκινούν μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Λοκατέλι με την Εθνική Ιταλίας στο EURO 2020, και κυρίως μετά τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στην Ελβετία, στην δεύτερη αγωνιστική της εν λόγω διοργάνωσης.
Manuel-Locatelli-Euro-2020-Italy-940x609_1.jpg

Η Άρσεναλ κινήθηκε για την απόκτησή του, το όνομά του έφτασε μέχρι και την… Ισπανία, αλλά η επιθυμία του ίδιου να μεταβεί στην ομάδα που έχει αντιμετωπίσει περισσότερες φορές στην καριέρα του από οποιαδήποτε (11), συνετέλεσαν σε μία άμεση ολοκλήρωση της συμφωνίας, έναντι 35 εκατομμυρίων!

Πλέον, ο Λοκατέλι έχει μπροστά του μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, να δικαιώσει τις προσδοκίες που τον συνοδεύουν. Να δείξει πως χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δύο πόδια στην Serie A, να… αποδείξει πως ο ρόλος του box to box μέσου του ταιριάζει, και να πείσει το φίλαθλο ποδοσφαιρικό κοινό πως το αποτυχημένο πέρασμά του από την Μίλαν, και ο λόγος που οδηγήθηκε στην Σασουόλο, είχε άμεση σχέση με το νεαρό της ηλικίας του, καθώς επρόκειτο για ένα 20άχρονο παιδί, πριν από μία τριετία.
during the Serie A match between AC Milan and US Sassuolo at Stadio Giuseppe Meazza on October 2, 2016 in Milan, Italy.

Το συμβόλαιό του τώρα είναι πολυετές. Η Γιουβέντους είναι πεπεισμένη για τις ικανότητές του και ο Μάνουελ Λοκατέλι ανήκει στο ρόστερ της μοναδικής ομάδας που τον έκανε να… ξεφύγει. Απέναντί της άλλωστε έχει αντικρύσει και τη μοναδική κόκκινη κάρτα του στο πρωτάθλημα της Ιταλίας, και πλέον στόχος είναι να την υπερασπιστεί με το πάθος που τον συντροφεύει στα «μεγάλα» ματς.

Η Γιουβέντους έκανε το καθήκον της. «Πόνταρε» πάνω του, αφήνει, όπως όλα δείχνουν, το project με τον Άαρον Ράμσεϊ, και εναποθέτει τις επιθετικές αρετές της, στο γεμάτο φαντασία, ποδοσφαιρικό μυαλό του Ιταλού. Θα μπορέσει ο Λοκατέλι να ταυτίσει τις εμφανίσεις του στην Serie A με αυτές που έφερε στην επιφάνεια με την φανέλα της Πρωταθλήτριας Ευρώπης; Οψόμεθα…

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης