Football Talk

Τότεναμ: Έμεινε εκτός αποστολής ο Κέιν ενόψει Πάκος Φερέιρα– «Φουντώνουν» οι φήμες για Μάντσεστερ Σίτι

Τότεναμ: Έμεινε εκτός αποστολής ο Κέιν ενόψει Πάκος Φερέιρα– «Φουντώνουν» οι φήμες για Μάντσεστερ Σίτι

Τα «σπιρούνια» δεν θα έχουν τις υπηρεσίες του Χάρι Κέιν για το πρώτο ματς των play off του Europa League. Ακόμα πιο κοντά στην αποχώρηση με προορισμό την Μάντσεστερ Σίτι ο Βρετανός φορ.

Σχετικά Άρθρα

Την Πέμπτη (19/08) η Τότεναμ δίνει την πρώτη της μάχη στην Ευρώπη, για τα play off του Europa League κόντρα στην Πάκος Φερέιρα. Φυσικά, ο μοναδικός στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης, ωστόσο ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο δεν θα έχει στην διάθεσή του, τον Χάρι Κέιν.

Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως ο Βρετανός φορ δεν θα βρίσκεται στην αποστολή του αγγλικού συλλόγου και ξαναφουντώνει τις φήμες περί Μάντσεστερ Σίτι. Μάλιστα, τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην μεταγραφή, έπειτα από τον συγκεκριμένο αποκλεισμό.

Να τονίσουμε πως ο Χάρι Κέιν δεν ήταν στην αποστολή ούτε στο ματς της πρεμιέρας στην Premier League, κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Τέλος, να θυμίσουμε πως ο αγγλικός Τύπος έκανε αναφορά πως ο Ντάνιελ Λίβι δεν κράτησε την συμφωνία που είχε με τον Χάρι Κέιν, κάτι που έχει δημιουργήσει την δυσαρέσκεια του Άγγλου φορ.



www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης