Football Talk

Προχωράει στην ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου της Ριζούπολης ο Απόλλων Σμύρνης (pics)

Προχωράει στην ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου της Ριζούπολης ο Απόλλων Σμύρνης (pics)

Στην ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου της Ριζούπολης προχωρά ο Απόλλων Σμύρνης.

Με ανακοίνωσή του, ο Απόλλων Σμύρνης έκανε γνωστό πως προχωράει τις εργασίες ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου, αλλά και του αρδευτικού συστήματος της Ριζούπολης.

Να υπενθυμίσουμε, πως ο χλοοτάπητας καταστράφηκε μετά τον ισχυρό καύσωνα των προηγούμενων ημερών.

Παράλληλα, η διοίκηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ξεκαθάρισε πως και τη φετινή σεζόν θα αγωνίζεται στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας που έχουν αποκτήσει εισιτήρια διαρκείας ή θέλουν να αποκτήσουν εισιτήρια για την φετινή χρονιά, ότι τελικά η ομάδα μας θα αγωνιστεί και φέτος στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Ενημερώνουμε επίσης ότι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου, καταστράφηκε ολοσχερώς μετά τον τελευταίο καύσωνα που έπληξε το Λεκανοπέδιο Αττικής, λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων ενημέρωσε για το πρόβλημα και τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα, από τον οποίο ζήτησε παράταση της μισθωτικής σχέσης με τους ίδιους οικονομικούς όρους, όπως ισχύουν μέχρι σήμερα, ώστε να προχωρήσουμε σε νέα ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου. Η απάντηση που πήραμε από τον Ερασιτέχνη ήταν αρνητική, καθώς θέλει αύξηση των εσόδων του από την ποδοσφαιρική ομάδα. Έτσι πήραμε την απόφαση για την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου και του αρδευτικού συστήματος, αν και γνωρίζουμε ότι σε λίγους μήνες θα είμαστε έξω από το γήπεδο.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να ενισχύσουν την προσπάθεια μας με την παρουσία τους».

apollon-2.jpg

apollon-3_1.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης