Football Talk

ΑΕΚ: Ο κοινωνικός Άμραμπατ, η πρώτη δοκιμή στα Σπάτα και η ποιότητά του

ΑΕΚ: Ο κοινωνικός Άμραμπατ, η πρώτη δοκιμή στα Σπάτα και η ποιότητά του

Οι πρώτες ημέρες και προπονήσεις του Νορντίν Άμραμπατ στα Σπάτα με την ΑΕΚ - Tι έχει εντυπωσιάσει τους συμπαίκτες του και που τον χρησιμοποίησε πρώτη φορά ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς…

Ο Νορντίν Άμραμπατ μετράει μόλις λίγα 24ώρα στην ΑΕΚ και λίγες προπονήσεις. Είναι ικανός όμως χρόνος για να δείξει στα Σπάτα δείγματα της ποδοσφαιρικής του ποιότητας.

Πριν φτάσουμε εκεί, θετική εντύπωση έχει προκαλέσει στους νέους του συμπαίκτες, το πόσο κοινωνικός είναι ο Μαροκινός. Χαλαρός, ευδιάθετος, γνωρίστηκε αμέσως με όλους στα αποδυτήρια. Σημαντικό στοιχείο της προσωπικότητάς του.

Πάμε στο αγωνιστικό. Αυτό που αρέσει σε όλους όσους έχουν δει τον Άμραμπατ στις προπονήσεις ως τώρα είναι η τεχνική του και ο τρόπος που χειρίζεται τη μπάλα στους κλειστούς χώρους. Του λείπει ακόμα η έκρηξη και η αγωνιστική φόρμα, όμως σε κλειστό χώρο βγάζει τέτοια ποιότητα που δύσκολα αντιμετωπίζεται. Αυτό τουλάχιστον έδειξε στις ασκήσεις τακτικής και κυκλοφορίας, που έχει πάρει μέρος ως τώρα.

Σε ένα μίνι δίτερμα (όχι 11 εναντίον 11) που έκανε ο Μιλόγεβιτς χρησιμοποίησε τον Μαροκινό ως δεξί εξτρέμ. Έλειπε ο Λιβάι Γκαρσία και ο Άμραμπατ έπαιξε δεξιά. Δείχνει αρκετά, όμως, αυτή η δοκιμή, εν όψει και των μεταγραφικών εξελίξεων στην ΑΕΚ, η οποία κοιτάει και για έναν ακόμη εξτρέμ, ως εναλλακτική λύση. Απουσίαζε λοιπόν ο Γκαρσία, τοποθετήθηκε δεξιά ο Άμραμπατ. Θέση την οποία επίσης γνωρίζει άριστα ο Μαροκινός. Αριστερά, πάλι, χρησιμοποιήθηκε ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, αντί του Αλμπάνη. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε όταν γυρίσει ο Γκαρσία τις σκέψεις του Μιλόγεβιτς, αλλά και τις επόμενες μεταγραφές της ΑΕΚ

Θοδωρής Καρβουνιάρης

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης