Football Talk

ΑΕΚ: Υπέρ της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης από το 2023 - Η θέση της στη Λίγκα!

ΑΕΚ: Υπέρ της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης από το 2023 - Η θέση της στη Λίγκα!

Διαβάστε ποια ήταν η τοποθέτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ στη Γ.Σ. της Super League, όπως εκφράστηκε μέσω του Γιώργου Κοσμά.

Αδιέξοδο είχαμε και στη σημερινή Γενική Συνέλευση της Super League, όμως έχει ενδιαφέρον να δούμε τη θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ σε αυτή, όπως εκφράστηκε μέσω του CEO της ΠΑΕ, Γιώργου Κοσμά.

Η ΑΕΚ από την αρχή είχε δεσμευτεί ότι είναι υπέρ της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης και της αλλαγής του καταστατικού της Λίγκας, ώστε αυτή να ισχύσει από το 2023. Βασική προϋπόθεση βεβαίως ήταν να ψηφιστεί το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης που ήταν η ψήφιση της προκήρυξης για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Η προκήρυξη ωστόσο δεν ψηφίστηκε ποτέ, οπότε κρίθηκε και νομικά ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει στη συνέχεια η δεύτερη ψηφοφορία για την αλλαγή του καταστατικού και τη θέσπιση της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης από το 2023, καθώς αν γινόταν κάτι τέτοιο θα μπορούσε να προσβληθεί νομικά, μιας και είναι πέντε τα άρθρα που πρέπει να αλλάξουν στο καταστατικό της Λίγκας.

Όπως τονιζόταν από την ΠΑΕ, «η ΑΕΚ πάντως για μία ακόμα φορά (όπως και ο ΟΦΗ) ξεκαθάρισε ότι είναι υπέρ της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης, αρκεί να γίνει σωστά και οργανωμένα με τη θέσπιση όλων των απαραίτητων διατάξεων».

Ετσι, είναι σαφές πως τη Δευτέρα αν βρεθεί λύση και ψηφιστεί η προκήρυξη για την έναρξη του πρωταθλήματος η ΠΑΕ ΑΕΚ θα ψηφίσει υπέρ της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης, οπότε θα υπάρχει πλειοψηφία.

Αυτό που σημείωναν από την ΑΕΚ, επίσης, είναι πως «η ΑΕΚ έχει τη δική της ξεχωριστή θέση γύρω από το θέμα και δεν ανήκει σε κανένα… μπλοκ».  

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης