Football Talk

Η αγαπημένη, δεύτερη αγωνιστική του Ινγκς επιβεβαιώθηκε εντυπωσιακά! (video)

Η αγαπημένη, δεύτερη αγωνιστική του Ινγκς επιβεβαιώθηκε εντυπωσιακά! (video)

Τις εξαιρετικές του επιδόσεις στην αγαπημένη του, δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος συνέχισε για τέταρτη διαδοχική σεζόν ο Ντάνι Ίνγκς, ο οποίος σκόραρε πιθανώς το εντυπωσιακότερο γκολ της εβδομάδας, ανοίγοντας τον δρόμο για την πρώτη επικράτηση της Άστον Βίλα στην μετά… Γκρίλις εποχή.

Σχετικά Άρθρα

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φαίνεται πως έχει ξεκινήσει η πορεία του Ντάνι Ίνγκς στην Άστον Βίλα, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ντιν Σμιθ να σκοράρει για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική, και να αποτελεί τον βασικότερο λόγο που η Άστον Βίλα πέτυχε την πρώτη της νίκη, στην δύσκολη, μετά… Γκρίλις εποχή.

Παρόλα αυτά, το εντυπωσιακότερο γεγονός για τον Ντάνι Ίνγκς στην τρίτη του διαφορετική ομάδα επί αγγλικού εδάφους, αποτελεί η επιβεβαίωση της αποτελεσματικότητας που τον διακατέχει, σε όλες τις τελευταίες «δεύτερες» αγωνιστικές που έχει αγωνιστεί!

Το γκολ του απέναντι στην Νιούκαστλ ήταν το 5ο του στις τέσσερις τελευταίες δεύτερες στροφές της Premier League, ενώ η  τρέχουσα περίοδος σηματοδοτεί και το καλύτερό του ξεκίνημα στην Αγγλία, καθώς ποτέ δεν έχει σκοράρει και στις δύο πρώτες αναμετρήσεις της σεζόν είτε για την Λίβερπουλ, είτε για την Άστον Βίλα!

Αναλυτικά τα γκολ του στην δεύτερη αγωνιστική από το 2018 και έπειτα:

  • Έβερτον – Σαουθάμπτον 2-1 (2018-19)
  • Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ 1-2 (2019-20)
  • Σαουθάμπτον – Τότεναμ 2-5 (2020-21)
  • Άστον Βίλα – Νιούκαστλ 2-0 (2021-22)


Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης