Football Talk

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 1-2: «Καμπανάκι» για το τριφύλλι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος!

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 1-2: «Καμπανάκι» για το τριφύλλι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος!
Ο Παναιτωλικός απέδρασε από τη Λεωφόρο επικρατώντας 2-1 επί του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με ανατροπή (1-2) στην Λεωφόρο από τον Παναιτωλικό, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη λόγω της αναβολής έναρξης του πρωταθλήματος.

Το «τριφύλλι» είχε την υπεροχή στα πρώτα λεπτά και κάποιες καλές στιγμές ωστόσο περίμενε μέχρι το 39’ για να πάρει τελικά το προβάδισμα. Ο Χατζηγιοβάνης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Μαουρίτσιο από μαρκάρισμα του Λουί, έκανε το 1-0. Τα «καναρίνια» αντέδρασαν άμεσα και έφτασαν στο 1-1 στην πρώτη τους καλή στιγμή στον αγώνα, με κεφαλιά του Φλόρες μετά από κόρνερ του Ντίας, στο 43’.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναιτωλικός έφτασε μία ανάσα από 1-2, αλλά ο Διούδης νίκησε αρχικά τον Καρέλη κι εν συνεχεία τον Τσιγγάρα. Στο 66′ ο Καρλίτος συνδυάστηκε όμορφα με τον Χουάνκαρ, με τον τελευταίο να σεντράρει τον Ιωαννίδη αλλά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού πρόλαβε τη μπάλα.

Οι φιλοξενούμενοι, κόντρα στη ροή του αγώνα, κατάφεραν να σκοράρουν για δεύτερη φορά στο 83′. Ο Μπαρμπόσα εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυνόμενου με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο Μπαρμπόσα ευστοχώντας για το τελικό 2-1.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουάνκαρ, Σιδεράς, Βέλεθ (73΄ Σαρλια), Κώτσιρας, Πέρεθ, Μαουρίσιο (77΄ Αλεξανδρόπουλος), Καμπετσής (62΄ Ιωαννίδης), Χατζηγιοβάνης (67΄ Ενγκμπακοτό), Μπουζούκης (46΄ Χατζηγιοβάνης), Μακέντα (62΄ Καρλίτος)

Παναιτωλικός: Ροντρίγκες, Μαλής (76’ Βργκοτς), Χουχούμης (85’ Περέιρα), Λούι, Κορνέλιους, Τσιγγάρας, Μεντόσα, Ντουάρτε (73’ Μόρσεϊ), Φλόρες (85’ Μπελεβώνης), Καρέλης (76’ Βέργος), Ντίας.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης