Football Talk

Ντάνιελ Φάρκε: «Δεν ήθελα να τον ντροπιάσω, είναι πρώτη φορά που παίζει σε αυτό το επίπεδο»!

Ντάνιελ Φάρκε: «Δεν ήθελα να τον ντροπιάσω, είναι πρώτη φορά που παίζει σε αυτό το επίπεδο»!

Μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του με την φανέλα της Νόριτς, πραγματοποίησε απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι ο Δημήτρης Γιαννούλης, με τον προπονητή του, Ντάνιελ Φάρκε να τον αντικαθιστά στο ημίχρονο, και να εξηγεί τον λόγο της αλλαγής του.

Επρόκειτο σαφώς για την πιο δύσκολη αναμέτρηση στην καριέρα του Δημήτρη Γιαννούλη, με τον Έλληνα ακραίο μπακ της Νόριτς, να τίθεται αντιμέτωπος με την πρωταθλήτρια Αγγλίας, και να μην καταφέρνει να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο στα αμυντικά του καθήκοντα.

Για τον λόγο αυτό, ο Ντάνιελ Φάρκε τον αντικατέστησε στο ημίχρονο, και κλήθηκε να σχολιάσει την επιλογή του:

«Ήταν ένα δύσκολο πρώτο ημίχρονο για τον Δημήτρη. Ήταν μια δύσκολη αρχή για αυτόν και είναι η πρώτη φορά που παίζει σε αυτό το επίπεδο. Την προηγούμενη εβδομάδα, αντιμετώπισε τον Σαλάχ που τελείωσε το ματς με ένα γκολ και δύο ασίστ.

Ήθελα να περιμένω, τουλάχιστον μέχρι το ημίχρονο, ώστε να μην τον ντροπιάσω τόσο πολύ αλλά πρέπει να αποδεχτούμε πως είναι η πρώτη φορά που παίζει σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να προσαρμοστεί και πρέπει να εκπληρώσει το ρόλο του με περισσότερη ποιότητα.

Είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς και πρέπει να τον έχουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και θα προσαρμοστεί σε αυτό το επίπεδο. Δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης