Football Talk

Νέα διάψευση Καραπαπά για συμφωνία με τη Νάπολι για τον Μανωλά!

Νέα διάψευση Καραπαπά για συμφωνία με τη Νάπολι για τον Μανωλά!

Θέση για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει συμφωνήσει με τη Νάπολι για τη απόκτηση του Κώστα Μανωλά, πήρε και πάλι ο Κώστας Καραπαπάς, επισημαίνοντας πως έχουν υπάρξει επαφές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει επιτευχθεί κάποιου είδους συμφωνία

Αρκετά είναι τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, αναφορικά με το ζήτημα της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό, με τον Κώστα Καραπαπά να επιλέγει να τοποθετηθεί για δεύτερη φορά , επισημαίνοντας ξανά, πως ουδεμία συμφωνία έχει επιτευχθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές, παρά το γεγονός πως έχουν υπάρξει συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αναλυτικά, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε:

«Επειδή μάλλον δεν έγινα σαφής, να επανέλθω γιατί δεν θα αφήσουμε ρεπόρτερ να μπερδεύουμε τον κόσμο μας με ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και υπάρχουν επαφές με το Μανωλά και τη Νάπολι, όμως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ και τα ποσά και τα χρονοδιαγράμματα που αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ (συνέχεια άλλης φανταστικής ιστορίας του ίδιου ανθρώπου) είναι όλα ΨΕΜΑΤΑ.

Δεν ξέρω πόσο πιο απλά να το γράψω και όσο συνεχίζεται αυτό το ενοχλητικό και αποπροσανατολιστικό παραμύθι, ευθύνη πλέον για τα γραφόμενα δεν έχει ο υπογράφων, αλλά το μέσο και την διοίκησή του».
unnamed_-_Αντιγραφή.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης