Football Talk

Corriere dello Sport: «Σύγκρουση Μανωλά-Ραϊόλα με Ντε Λαουρέντις - Δεν πέφτει από τα 15 εκατ. ευρώ»

Corriere dello Sport: «Σύγκρουση Μανωλά-Ραϊόλα με Ντε Λαουρέντις - Δεν πέφτει από τα 15 εκατ. ευρώ»

Νέα δημοσιεύματα της ιταλικής εφημερίδας θέλουν τον Έλληνα αμυντικό να ασκεί πίεση στη Νάπολι, προκειμένου να του δοθεί το «πράσινο φως» για να πάρει τον δρόμο προς Πειραιά.

Να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό φέρεται να θέλει ο Κώστας Μανωλάς. Καθημερινά ιταλικά δημοσιεύματα βάζουν νέα δεδομένα στην όλη κατάσταση, με την «Corriere dello Sport» να είναι ιδιαίτερα ενεργή στο όλο θέμα.

Ρεπορτάζ της Τρίτης (24/08) τονίζει πως ο Έλληνας αμυντικός πιέζει τη Νάπολι για την αποχώρησή του, κάνοντας έντονες συζητήσεις με τη διοίκηση, ενώ υπογραμμίζει το γεγονός πως ο ιταλικός σύλλογος δεν είναι διατεθειμένος να ρίξει την τιμή πώλησης του παίκτη.

Αναλυτικά:

«Δεν είναι μυστικό ότι ο Έλληνας παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι ο Σπαλέτι τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και η αποχώρησή του, ακριβώς μία εβδομάδα πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου, θα έπεφτε σαν ογκόλιθος στα πλάνα του.

O Ντε Λαουρέντις συνεχίζει να ζητά 15 εκατ. ευρώ για να αφήσει τον διεθνή αμυντικό να φύγει, ποσό που εξακολουθεί να θεωρείται υπερβολικό από τον ελληνικό σύλλογο».

Να σημειώσουμε, πάντως ο Ολυμπιακός έχει ήδη διαψεύσει την οποιαδήποτε οριστική συμφωνία, μέσω ενός εκ των αντιπροέδρων του, Κώστα Καραπαπά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης