Football Talk

Premier League: Βάζει «φρένο» σε 60 ποδοσφαιριστές ενόψει Εθνικών ομάδων!

Premier League: Βάζει «φρένο» σε 60 ποδοσφαιριστές ενόψει Εθνικών ομάδων!
Με ανακοίνωση της η Premier League δεν επιτρέπει τους ποδοσφαιριστές να βοηθήσουν τις χώρες τους εφόσον βρίσκονται στην κόκκινη λίστα!

Οι σύλλογοι της Premier League αποφάσισαν ομόφωνα να μην αφήσουν τους ποδοσφαιριστές να συμμετάσχουν στους αγώνες των Εθνικών τους ομάδων, εφόσον οι χώρες βρίσκονται στην κόκκινη λίστα λόγω κορονοϊού.

Η απόφαση των συλλόγων, η οποία υποστηρίζεται έντονα από την Premier League, θα ισχύσει για σχεδόν 60 παίκτες από 19 συλλόγους, οι οποίοι ανήκουν σε 26 χώρες της κόκκινης λίστας.

Αυτό ακολουθεί την τρέχουσα θέση της FIFA να μην επεκτείνει την εξαίρεση προσωρινής αποδέσμευσής της για τους παίκτες που πρέπει να τεθούν σε καραντίνα κατά την επιστροφή τους από το «εθνικό καθήκον».

Έχουν γίνει εκτενείς συζητήσεις τόσο με τη FA όσο και με την κυβέρνηση για να βρεθεί μια λύση, αλλά λόγω των συνεχιζόμενων ανησυχιών για τη δημόσια υγεία που σχετίζονται με τους εισερχόμενους ταξιδιώτες από χώρες της κόκκινης λίστας, δεν έχει χορηγηθεί καμία εξαίρεση.

Εάν οι παίκτες απαιτείται να τεθούν σε καραντίνα κατά την επιστροφή από τις χώρες της κόκκινης λίστας, όχι μόνο θα επηρεαστεί σημαντικά η ευημερία και η φυσική κατάσταση τους, αλλά δεν θα είναι επίσης διαθέσιμοι να προετοιμαστούν και να παίξουν σε δύο γύρους αγώνων της Premier League.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης