Football Talk

Παναθηναϊκός: Η Κορίνθιανς ανακοίνωσε τον δανεισμό του Βιτάλ ως το 2022

Παναθηναϊκός: Η Κορίνθιανς ανακοίνωσε τον δανεισμό του Βιτάλ ως το 2022
Tην παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού του Βιτάλ στον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2022 ανακοίνωσε η Κορίνθιας.
Σχετικά Άρθρα
Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού για την προσεχή σεζόν είναι και επισήμως πλέον ο Ματέους Βιτάλ, καθώς το μεσημέρι της Τετάρτης (25/8) η Κορίνθιανς ανακοίνωσε τη συμφωνία που έχει επιτευχθεί με τους «πράσινους».


Ένα deal που προβλέπει την παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού ως το επόμενο καλοκαίρι με οψιόν αγοράς που, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη χώρα, φτάνει στα 4 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του.

Πλέον, ο 23χρονος Βιτάλ θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα σφραγίσει και τυπικά τη μετακίνησή του στο «τριφύλλι».

Η ανακοίνωση:

Η Κορίνθιανς έφτασε σε συμφωνία με την Παναθηναϊκό, από την Ελλάδα, για τον δανεισμό του επιθετικού χαφ, Ματέους Βιτάλ. Ο δανεισμός έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Σήμερα (25/08), δόθηκε το ελεύθερο στον αθλητή να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις".

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος μπορεί να παίξει εκτός από το "10" και στα άκρα της επίθεσης (και δη αριστερά), θέση στην οποία οι πράσινοι επίσης ψάχνουν παίκτη στην αγορά.

Ο Βιτάλ την σεζόν 2020-21 με τη φανέλα της Κορίνθιανς έπαιξε σε 30 παιχνίδια και πέτυχε 5 τέρματα ενώ μοίρασε και τρεις ασίστ ενώ την προηγούμενη περίοδο και συγκεκριμένα το 2019-20 έπαιξε 37 παιχνίδια και κατάφερε να σκοράρει 4 τέρματα. Ενώ στην πρώτη του χρονιά στους Βραζιλιάνους είχε αγωνιστεί και πάλι σε 37 αναμετρήσεις και είχε πετύχει δύο γκολ. Ο Βιτάλ έχει αναδειχτεί από τις ακαδημίες της Βάσκο Ντα Γκάμα, ανέβηκε στην πρώτη ομάδα το 2015 και εν συνεχεία μετακόμισε στην Κορίνθιανς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης