Football Talk

Γκουαρντιόλα: «Μετά το 2023 θα κάνω ένα διάλειμμα, θέλω να δουλέψω σε εθνική ομάδα»

Γκουαρντιόλα: «Μετά το 2023 θα κάνω ένα διάλειμμα, θέλω να δουλέψω σε εθνική ομάδα»

Στον πάγκο κάποιας εθνικής ομάδας θα ήθελε να κάτσει ο Πεπ Γκουαρντιόλα, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Μάντσεστερ Σίτι.

Μέχρι και το 2023 αναμένεται να μείνει στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο 50χρονος κόουτς επιβεβαίωσε πως μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τους «πολίτες» επιθυμεί να κάνει ένα διάλειμμα από τον κόσμο της Premier League, προκειμένου να βρει έναν νέο σταθμό για την καριέρα του. Τόνισε μάλιστα πως θα ήθελε να εργαστεί για χάρη μια εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά:

«Μετά από επτά χρόνια στη Σίτι, πιστεύω πως θα κάνω ένα διάλειμμα. Θα σταματήσω για λίγο, θα κάνω έναν απολογισμό και θα αναλογιστώ ξανά τις φιλοδοξίες μου. Σε αυτή τη διαδικασία, θα ήθελα να εργαστώ σε μια εθνική ομάδα. Από τη Λατινική Αμερική, την Ευρώπη… Θα ήθελα να πάω σε ένα Κόπα Αμέρικα. Θέλω μια τέτοια εμπειρία. Αυτό θα είναι το επόμενο βήμα για μένα. Πάντα λέω πως όποιος δεν είναι χαρούμενος μπορεί να φεύγει. Αν δεν θέλεις να παλέψεις για ένα μέρος, καλύτερα να ψάχνεις αλλού την ευτυχία».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης