Football Talk

Conference League: Τα «ρέστα» του στην Κροατία ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση!

Conference League: Τα «ρέστα» του στην Κροατία ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση!

Να κάνει τα πάντα για να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο των ομίλων του Conference League θέλει ο ΠΑΟΚ, στην αναμέτρηση της Πέμπτης (26/08, 21:00) κόντρα στη Ριέκα στην Κροατία.

Ανοιχτές ευρωπαϊκές υποθέσεις έχει αφήσει ο ΠΑΟΚ! Ο «δικέφαλος του βορρά» ταξιδεύει στην Κροατία προκειμένου να αντιμετωπίσει την Πέμπτη (26/08, 21:00) τη Ριέκα, στο πλαίσιο του αγώνα – ρεβάνς των play off του Europa Conference League.

Στην πρώτη αναμέτρηση της Τούμπας ο ΠΑΟΚ παρουσίασε δύο «πρόσωπα», γεγονός που τον οδήγησε και στο τελικό 1-1. Το πρώτο 45λεπτο δεν κύλησε ιδιαίτερα ομαλά για τους «ασπρόμαυρους», όμως στο δεύτερο μισό κατάφεραν να κυριαρχήσουν και να δημιουργήσουν μια πληθώρα ευκαιριών, με την ισοφάριση για εκείνον βέβαια να έρχεται στην τελευταία φάση του ματς με αυτογκόλ.

Αισιόδοξος εμφανίστηκε στη Συνέντευξη Τύπου ο Λουτσέσκου: «Το παιχνίδι ξεκινάει από την αρχή, είναι 50-50. Εκμεταλλευτήκαμε μια φάση και κάναμε το 1-1, το γεγονός αυτό μας δίνει μια βάση για να αρχίσουμε το παιχνίδι στην Κροατία». Στη διάθεση του Ρουμάνου προπονητή δεν θα είναι οι Ίνγκι Ίνγκασον και Ροντρίγκο Σοάρες οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, όπως και ο Νέλσον Ολιβέιρα που υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση πριν λίγες ημέρες. Από την άλλη, το βράδυ της Τετάρτης (25/08) ανακοινώθηκε και η επιστροφή του Τσούμπα Άκπομ, για να καλύψει το κενό στην επίθεση, όμως ο Άγγλος δεν προλαβαίνει την ευρωπαϊκή αναμέτρηση.

Στον αντίποδα η Ριέκα στην πιο πρόσφατη αναμέτρησή της στο εγχώριο πρωτάθλημα κέρδισε με δυσκολία 2-1 εντός έδρας τη Σίμπενικ, έχοντας κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της. Έτσι, μετά από 5 αγωνιστικές βρίσκεται στο -3 (με ματς λιγότερο) από την πρωτοπόρο της κατάταξης Χάιντουκ. Πλέον θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, όπου σε πέντε επίσημα ματς (τρία στο πρωτάθλημα και δύο στην Ευρώπη) έχει πάρει μόνο νίκες, με τη διοίκηση να καλεί τους οπαδούς να γεμίσουν το γήπεδο. Στο βασικό σχήμα κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει ο επιθετικός Ντρμιτς, που είχε χάσει τον πρώτο αγώνα και μάλιστα σκόραρε κόντρα στη Σίμπενικ στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος.

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης