Football Talk

Άρης: Αποφασίζουν Μάλμε και Μπρόρσον

Άρης: Αποφασίζουν Μάλμε και Μπρόρσον
Η ολοκλήρωση των αγώνων για την Μάλμε και η είσοδό της στους ομίλους του Champions League, αναμένεται πλέον να δρομολογήσει τις τελευταίες εξελίξεις για το θέμα της μεταγραφής του Φρατζ Μπρόρσον στον Άρη, που ήταν και παραμένει η πρώτη επιλογή για την θέση του δεύτερου στόπερ.

O Άρης αναζητάει εδώ και καιρό τον στόπερ που χρειάζεται με τον Σουηδό, Φρατζ Μπρόρσον να βρίσκεται πρώτος στη λίστα.

Ο 26χρονος στόπερ φαίνεται πως έχει πειστεί να αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν άμεσα, μετά και την πρόκριση της Μάλμε στους ομίλους του Champions League.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Μάλμε του ζήτησε να επεκταθεί το συμβόλαιο, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι στις προθέσεις του Μπρόρσον, ο οποίος είτε θα πιέσει από την πλευρά του για να προχωρήσει μια συμφωνία με τον Άρη, είτε θα κάνει υπομονή άλλους τέσσερις μήνες, βιώνοντας την εμπειρία του Champions League, από τον πάγκο μιας και δεν βρίσκεται στις πρώτες βασικές επιλογές του προπονητή του.

Tην ίδια ώρα, η πλευρά του Άρη είναι διατεθειμένη να κάνει μια πρόταση αυξημένη σε σχέση με τα όσα είχαν ειπωθεί αρχικά για να αποσπάσει το «ναι» των Σουηδών.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης