Football Talk

Μπαπέ: Απέρριψε δύο προτάσεις της Παρί!

Μπαπέ: Απέρριψε δύο προτάσεις της Παρί!
Όσο η Παρί Σεν Ζερμέν δεν συμφωνεί με την Ρεάλ Μαδρίτης, τόσο ο Κιλιάν Μπαπέ τραβάει το σχοινί και αρνείται να ανανεώσει.
Σχετικά Άρθρα

Ο Κιλιάν Μπαπέ είναι το πρόσωπο των ημερών, καθώς το μέλλον του παραμένει αβέβαιο. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει στα χέρια της έναν από τους καλύτερους και ταυτόχρονα σε πολύ μικρή ηλικία ποδοσφαιριστές στον κόσμο, αλλά το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2022.

Οι Γάλλοι επιθυμούν διακαώς να ανανεώσουν το συμβόλαιό του, αλλά ο διεθνής ποδοσφαιριστής φαίνεται αποφασισμένος να συνεχίσει την καριέρα του στη Ισπανία. Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέθεσε πρόταση ύψους 160 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσει, αλλά η Παρί την απέρριψε. 

Την ίδια ώρα όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Γαλλίας ο Μπαπέ έχει απορρίψει δύο προτάσεις των Παριζιάνων των... 25 εκατ. ευρώ ετησίως. Η πρώτη πρόταση είχε χρονική διάρκεια έως το 2026, ενώ η δεύτερη έως το 2025. 

Το πρόβλημα πάντως που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της Παρί είναι πως αν ο Μπαπέ συνεχίζει να αρνείται να ανανεώσει, κινδυνεύουν του χρόνου να τον χάσουν, χωρίς να λάβουν ούτε ένα ευρώ, μιας και θα φύγει ελεύθερος. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης