Football Talk

Χόρχε Σαμπάολι: «Δεν μας υπερασπίστηκε κανείς, φοβηθήκαμε»!

Χόρχε Σαμπάολι: «Δεν μας υπερασπίστηκε κανείς, φοβηθήκαμε»!

Για τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στο παιχνίδι ανάμεσα σε Νις και Μαρσέιγ μίλησε ο Σαμπάολι, δηλώνοντας απογοητευμένος καθώς η ομάδα του ήταν αβοήθητη μπροστά στους αγριεμένους οπαδούς

Ο προπονητής της Μαρσέιγ θέλησε να καταδικάσει τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση της ομάδας του με τη Νις εκτός έδρας.

Οπαδοί έριξαν δύο φορές μπουκάλι προς το μέρος του Παγέ που κινούταν προς το κόρνερ, εκείνος απάντησε και ακολούθησε σύρραξη στην οποία οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν αβοήθητοι μπροστά στη… μανία των αντιπάλων.

Ο Χόρχε Σαμπάολι μιλώντας στην «Equipe», ανέφερε πως δεν τους υπερασπίστηκε κανείς, ούτε καν η ασφάλεια του γηπέδου.

Το σχετικό απόσπασμα:

«Η ιστορία μάς έχει διδάξει ότι είναι λάθος να επιτίθεσαι σε κάποιον επειδή φοράει διαφορετική φανέλα, είναι διάκριση και δεν είναι αποδεκτό να το βλέπεις στο ποδόσφαιρο.

Την Κυριακή φοβηθήκαμε. Οι φίλαθλοι της αντίπαλης ομάδας επιτέθηκαν στους παίκτες μας και η ασφάλεια τους επέτρεψε να το κάνουν. Ορισμένα μέλη της διοίκησης της Νις και παίκτες όχι μόνο δεν έχουν καταδικάσει αυτές τις πράξεις, αλλά τις χειροκροτούν. Βγήκαμε στο γήπεδο για να υπερασπιστούμε τους παίκτες μας, γιατί κανένας άλλος δεν θα το έκανε. Ήμασταν μόνοι.

Πολλά παιδιά βλέπουν ποδόσφαιρο και δεν θέλω να βλέπουν ένα τέτοιο θέαμα. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που βγάζει πολύ πάθος αλλά δεν πρέπει να βγαίνει από τα όρια. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από αυτά τα παιδιά. Αυτός είναι ο λόγος που ζητώ από τους οπαδούς μας να μην πάρουν εκδίκηση».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης