Football Talk

Ζαγοράκης για την ψήφιση της Ολιστικής Μελέτης: «Έγινε ένα μεγάλο βήμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ζαγοράκης για την ψήφιση της Ολιστικής Μελέτης: «Έγινε ένα μεγάλο βήμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Την ικανοποίησή του για την ψήφιση της Ολιστικής Μελέτης από τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ εξέφρασε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Θοδωρής Ζαγοράκης.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης έμεινε εξαιρετικά ικανοποιημένος από την ψήφιση της Ολιστικής Μελέτης και σημείωσε παράλληλα πως έγινε ένα μεγάλο βήμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Σήμερα έγινε ένα μικρό βήμα από εμάς και ένα μεγάλο για το ποδόσφαιρο. Οι Ενώσεις απέδειξαν με την ψήφο τους ότι είναι έτοιμες να προχωρήσουν μπροστά, με βάση τις προτεινόμενες καταστατικές τροποποιήσεις της FIFA και της UEFA. H Ομοσπονδία έκανε το καθήκον της και είναι προφανές ότι όλοι οι αρμόδιοι φορείς χρειάζεται να πράξουν αντίστοιχα.

Το ποδόσφαιρο είχε μια ιστορική ευκαιρία να δώσει λύσεις σε προβλήματα που το απασχολούν διαχρονικά και την αξιοποίησε. Κανένας δεν σκέφτηκε, στην πραγματικότητα, τι θα χάσει, καθώς όλοι είδαν τη μεγάλη εικόνα: τι θα κερδίσει το ποδόσφαιρο.

Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές και ήρθε ο καιρός να αρχίσουμε να συνεργαζόμαστε και μεταξύ μας. Σαν μία ομάδα. Γιατί στο ποδόσφαιρο κερδίζουν οι ομάδες και όχι οι μονάδες».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης