Football Talk

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: «Στόχος να περάσουμε τον όμιλο»

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: «Στόχος να περάσουμε τον όμιλο»

Συγκρατημένα αισιόδοξοι εμφανίστηκαν οι άνθρωποι της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, σχετικά με τον όμιλο του Europa League, στον οποίο βρίσκονται μαζί με τον Ολυμπιακό.

Η Συνέντευξη Τύπου ενόψει του παιχνιδιού πρωταθλήματος με την Μπίλεφελντ, ήταν βέβαια επικεντρωμένη στην κλήρωση του UEFA Europa League. Αρκετοί παράγοντες, προπονητής και παίκτες της Άιντραχτ Φρανκφούρτης μίλησαν σχετικά με τον 4o όμιλο, όπου βρίσκεται μαζί με Ολυμπιακό, Φενερμπαχτσέ και Αντβέρπ.

Ο προπονητής Όλιβερ Γκλάσνερ τόνισε: «Εξαιρετικός όμιλος, με δυνατά ονόματα. Ελπίζω το γήπεδό μας να είναι κατάμεστο. Δεν ασχολήθηκα ακόμα με τους αντιπάλους, άρα δεν μπορώ να πω ποια είναι η πιο δύσκολη. Οι Ολυμπιακός και Φενερμπαχτσέ είναι σπουδαία κλαμπ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η Αντβέρπ ήταν πρόσφατα στον όμιλο του Europa League. Έχω παίξει με τη Σάλτσμπουργκ κόντρα στη Φενερμπαχτσέ και υπάρχει μία σχετική εμπειρία. Χαιρόμαστε που θα αναμετρηθούμε με ορισμένες δυνατές ομάδες της Ευρώπης. Στόχος μας να προκριθούμε».

Το σχόλιο του έδωσε και ο τεχνικός διευθυντής, Μάρκους Κρέσε: «Χαίρομαι για όλα τα παιχνίδια. Στο Europa League δεν έχουν αρχικά σημασία τα ονόματα και τα μέρη που θα αγωνιστούμε. Ανυπομονώ για τα εντός έδρας ματς, με τον κόσμο μας, κάτι το οποίο δεν είχα ευκαιρία να το ζήσω. Αν δει κανείς τους αντιπάλους, υπάρχει η Φενερμπαχτσέ με τον Μεσούτ Εζίλ, που είναι σε μεταβατική περίοδο. Έχουμε την ποιότητα να τη νικήσουμε δύο φορές. Η Αντβέρπ φαντάζει αουτσάιντερ, αλλά έχει εξελιχθεί αρκετά τελευταία. Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος στον όμιλο».

Ο αρχηγός Σεμπάστιαν Ρόντε θυμήθηκε τα ματς της Μπάγερν κόντρα στον Ολυμπιακό το 2015: «Αγωνίστηκα με την Μπάγερν στη φάση των ομίλων το 2015 κόντρα στον Ολυμπιακό. Η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή. Και στην Τουρκία οι οπαδοί είναι ανέκαθεν “καυτοί”. Κόντρα στην Αντβέρπ δεν έχει αγωνιστεί. Περιμένω αρκετά από την ομάδα μου, πρώτα απ’ όλα να περάσουμε τον όμιλο. Σε διεθνές επίπεδο, όλα είναι πιθανά για την Άιντραχτ».

Τη δική του άποψη μετέφεραν οι Κέβιν Τραπ: «Πάντα είχαμε δυνατούς ομίλους, έτσι και τώρα. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαίος αντίπαλος, με δυναμικό πυρήνα οπαδών. Όλες τους διαθέτουν υψηλή ποιότητα» και Ντάνι Ντα Κόστα: «είχα στη Μάιντς ως αντίπαλο τον Πιερ Κουντέ και φυσικά στη Φενερμπαχτσέ γνωρίζουμε όλοι τον Μεσούτ Εζίλ. Η ομάδα έχει εμπειρία στην Ευρώπη, όπως και ο Ολυμπιακός, που επί χρόνια αγωνίζεται στο Champions League. Η Αντβέρπ τερμάτισε στις υψηλές θέσεις του Βελγίου».


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης