Football Talk

ΑΕΚ: Ταξιδεύουν στη Φρανκφούρτη Κονέ και Παπαδημητρίου για τη μεταγραφή Τσούμπερ!

ΑΕΚ: Ταξιδεύουν στη Φρανκφούρτη Κονέ και Παπαδημητρίου για τη μεταγραφή Τσούμπερ!

Ο Παναγιώτης Κονέ και ο Γιάννης Παπαδημητρίου πηγαίνουν στη Γερμανία για να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του Τσούμπερ στην ΑΕΚ.

Σχετικά Άρθρα

Για τη Γερμανία και συγκεκριμένα για τη Φρανκφούρτη «πετούν» οι Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημήτριου.

Ο τεχνικός και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο να πετάξουν στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής (27/8) για την Φρανκφούρτη προκειμένου να συζητήσουν από κοντά με την Άιντραχτ τα ζητήματα που έχουν προκύψει τα ζητήματα που έχουν προκύψει για τη μεταγραφή του Στίβεν Τσούμπερ στην ΑΕΚ.

Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά και όλα θα κλείσουν θετικά με τη μεταγραφή να ολοκληρώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο. Δεν αποκλείεται βέβαια το ταξίδι αυτό να αφορά επιπλέον κι άλλο ζήτημα της ΑΕΚ, εκτός του Τσούμπερ! Kατά βάση όμως αφορά την υπόθεση του Ελβετού μεσοεπιθετικού

Το «μπλέξιμο» με Κόστιτς

Το θέμα που έχει προκύψει πάντως και ίσως επηρεάσει την μεταγραφή του Τσούμπερ στην ΑΕΚ είναι η ιστορία με τον Κόστιτς στην Άιντραχτ και την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Φρανκφούρτη για τη Λάτσιο. Ο Σέρβος αριστερός εξτρέμ δεν προπονήθηκε σήμερα, ζήτησε να αποχωρήσει και τέθηκε εκτός αποστολής για το ματς του Σαββάτου (28/8) εκτός έδρας με την Αρμίνια Μπίλεφελντ. Η παρουσία του Κόστιτς, επηρέαζε τη συμμετοχή του Τσούμπερ στην Άιντραχτ σε μεγάλο βαθμό. Αν φύγει ο Κόστιτς ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα τι θα γίνει με τον Τσούμπερ. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ πάνε στην Φρανκφούρτη για να δουν από κοντά τι μέλλει γενέσθαι και να πιέσουν καταστάσεις.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης