Football Talk

Επιστρέφει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Επιστρέφει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Το σίριαλ των διαπραγματεύσεων έλαβε τέλος.

 

Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός! Μετά από 12 χρόνια ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθαν σε συμφωνία με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να αναμένεται να περάσει αύριο από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «κόκκινους διαβόλους».

Η Γιουνάιτεντ θα πληρώσει 15 εκατομμύρια ευρώ +8 ως επιπλέον χρέωση στη Γιουβέντους για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ έγινε ξεκάθαρο πως ο Πολ Πογκμπά θα παραμείνει στην ομάδα καθώς δεν υπήρξε ποτέ το σενάριο ανταλλαγής.


Η ανακοίνωση της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ:


«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσει ότι ο σύλλογος έχει καταλήξει σε συμφωνία με τη Γιουβέντους για τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, υπό την προϋπόθεση συμφωνίας προσωπικών όρων, θεώρησης και ιατρικών.

Ο Κριστιάνο, πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας, έχει κερδίσει μέχρι τώρα πάνω από 30 μεγάλα τρόπαια κατά τη διάρκεια της καριέρας του, συμπεριλαμβανομένων πέντε πρωταθλημάτων UEFA Champions League, τεσσάρων Παγκοσμίων Κυπέλλων Συλλόγων FIFA, επτά τίτλων πρωταθλήματος στην Αγγλία, την Ισπανία και την Ιταλία και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για την πατρίδα του την Πορτογαλία.

Στην πρώτη του περίοδο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πέτυχε 118 γκολ σε 292 παιχνίδια.

Όλοι στο σύλλογο ανυπομονούν να υποδεχτούν τον Κριστιάνο στο Μάντσεστερ!»


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης