Football Talk

ΑΕΚ: «Μπάσιμο» της Βενέτσια για Τσούμπερ

ΑΕΚ: «Μπάσιμο» της Βενέτσια για Τσούμπερ

Η ΑΕΚ με τους Κονέ και Παπαδημήτριου στη Φρανκφούρτη πιέζει να κάνει δικό της τον Τσούμπερ, με τη Βενέτσια να μπαίνει στο κόλπο της απόκτησής του.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η μεταγραφή του Στίβεν Τσούμπερ στην ΑΕΚ. Την Πέμπτη το βράδυ (27/08) όλα έδειχναν να οδεύουμε προς θετική κατάληξη, καθώς η ΑΕΚ τα είχε βρει σε όλα τόσο με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης όσο και με τον Ελβετό διεθνή.

Ωστόσο την Παρασκευή το πρωί εμφανίστηκε ομάδα από μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και έκανε γερό «μπάσιμο» για την απόκτηση του Τσούμπερ. Αυτή η ομάδα είναι από το Καμπιονάτο και είναι η Βενέτσια.

Όπως αναφέρουν μάλιστα στην Ιταλία η Βενέτσια, η οποία στις δυο πρώτες αγωνιστικές είναι στην τελευταία θέση μετρώντας ισάριθμες ήττες και 0-5 γκολ, θεωρεί πως με ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ μπορεί να κάνει δικό της τον Τσούμπερ! Το δέλεαρ του Καμπιονάτο έβαλε σε… δεύτερες σκέψεις τον Ελβετό. Στην ΑΕΚ ενημερώθηκαν σχετικά, αλλά και για το θέμα με τον Κόστιτς και οι Κονέ, Παπαδημητρίου αποφάσισαν να μεταβούν οι ίδιοι στη Φρανκφούρτη προκειμένου να πιέσουν καταστάσεις.

Εκεί ενημερώθηκαν πως η υπόθεση Κόστιτς στην Άιντραχτ δεν «παντρεύεται» με το μέλλον του Τσούμπερ. Έτσι οι προσπάθειες επικεντρώθηκαν στο να δείξουν στον Τσούμπερ πόσο πολύ τον θέλουν και να τον πείσουν ότι η ΑΕΚ είναι η καλύτερη προοπτική γι’ αυτόν, αλλά και στην... κόντρα με τη Βενέτσια γι' αυτή τη μεταγραφή. Η μάχη συνεχίζεται και όλα είναι ανοιχτά.

Εκτός του Τσούμπερ πάντως, οι Κονέ και Παπαδημητρίου έχουν συζητήσεις και για άλλες μεταγραφικές υποθέσεις στη Γερμανία…

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης