Football Talk

Παναθηναϊκός- Αστέρας Τρίπολης 1-1: «Τσακωμένος» με τη νίκη (και) στο ντεμπούτο του Λούντκβιστ!

Παναθηναϊκός- Αστέρας Τρίπολης 1-1: «Τσακωμένος» με τη νίκη (και) στο ντεμπούτο του Λούντκβιστ!

Για μία ακόμη φορά στα φιλικά του παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να βρει την… συνταγή για τη νίκη, ενώ στο μεγαλύτερο διάστημα παρουσιάστηκε ανώτερος του αντιπάλου του και «αρκέστηκε» στην ισοπαλία του 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο!

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα και κατόρθωσαν να προηγηθούν στο 18ο λεπτό μετά από όμορφη συνεργασία του Ιωαννίδη και του Καρλίτος. Ο Έλληνας επιθετικός τροφοδότησε τον συμπαίκτη του, ο οποίος πλάσαρε διαγώνια για το 1-0.

Ένα κόρνερ του Μπουζούκη στο 34’ θα μπορούσε να φέρει το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο Μαουρίσιο αν και βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή, έστειλε τη μπάλα αγκαλιά στον Τσιφτσή.

Στο 40ο λεπτό, ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1, μετά την εκτέλεση φάουλ του Ρεγκίς και την προσπάθεια του Μπενίτο που έγραψε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Μετά την ανάπαυλα, οι αλλαγές των Γιοβάνοβιτς και Ράσταβατς άλλαξαν την εικόνα του παιχνιδιού και έφεραν τους Αρκάδες να ελέγχουν καλύτερα την αναμέτρηση. Από το 65ο λεπτό και έπειτα, το «τριφύλλι» ανέκτησε την κατοχή και στο 74’ έψαξε το 2-1 με τετ-α-τετ του Καμπετσή, που νικήθηκε από τον Παπαδόπουλο.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Λούντκβιστ, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του αγωνιζόμενος ως επιτελικός μέσος και έφερε χαμόγελα με την απόδοσή του. Μάλιστα, είχαμε και την επανεμφάνιση του Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος επέστρεψε από τον Δεκέμβρη του 2020 ως αντίπαλος της πρώην ομάδας του.

Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικά και το 1-1 γράφτηκε ως το αποτέλεσμα του αγώνα!

Οι ενδεκάδες

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς):  Διούδης(46᾽ Ξενόπουλος), Χουάνκαρ, Κότσιρας(46᾽ Σάντσες), Βέλεθ(65᾽ Πούγγουρας), Σάρλια, Μαουρίσιο, Ρούμπεν(78᾽ Κουρμπέλης), Νγκμπακοτό(57᾽ Καμπετσής), Καρλίτος(76' Xατζηθεοδωρίδης), Μπουζούκης(63᾽ Λούντκβιστ), Ιωαννίδης(46᾽ Μακέντα).

Αστέρα Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Σανταφέ, Κανελλόπουλος, Κρέσπι, Τιλίκα, Μπενίτο

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης