Football Talk

Έκπληξη με Κινκουέ ο Ολυμπιακός!

Έκπληξη με Κινκουέ ο Ολυμπιακός!

Χωρίς να διαρρεύσει τίποτα ο Ολυμπιακός έφτασε σε συμφωνία με την Ίντερ και φέρνει στην Ελλάδα τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό, Ετιέν Γιουτέ Κινκουέ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος 

Σε μια μεταγραφή έκπληξη με γνώμονα το μέλλον προχωράει ο Ολυμπιακός. Δουλεύοντας κάτω από άκρα μυστικότητα οι Πειραιώτες έκλεισαν τον ύψους 1.95 κεντρικό αμυντικό της Ίντερ και τον φέρνει στην Ελλάδα την Κυριακή για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα είναι τετραετές.

Ο Κινκουέ είναι μόλις 19 ετών (14/01/2002) και αγωνιζόταν στην δεύτερη ομάδα της Ίντερ. Οι «νερατζούρι» τον απέκτησαν το 2019 από τις ακαδημίες της Τρουά και από τώρα μέχρι σήμερα έγραψε 56 συμμετοχές με ένα γκολ και μια ασίστ, ενώ είναι και διεθνής με την u-17 της Γαλλίας.

Η μεταγραφή του Κινκουέ θα κοστίσει περίπου 350.000 ευρώ στους Πειραιώτες, με την Ίντερ να διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης.

Στον Ολυμπιακό βλέπουν τεράστια προοπτική στον 19χρονο θηριώδη στόπερ και ευελπιστούν πως βρήκαν για ακόμα μια φορά… φλέβα χρυσού μετά τις περιπτώσεις των Καμαρά, Μπα και Σισέ.

Δείτε το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού σε δράση:





www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης