Football Talk

Ο Παλάσιος δήλωσε πως αποχωρεί από την Ιντεπεντιέντε- μίλησε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού!

Ο Παλάσιος δήλωσε πως αποχωρεί από την Ιντεπεντιέντε- μίλησε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού!

Οι δηλώσεις που παραχώρησε ο Σεμπάστιαν Παλάσιος αποκάλυψαν τόσο την αποχώρησή του από την Ιντεπεντιέντε όσο και την πρόταση από τον Παναθηναϊκό

Μπορεί να αγωνίστηκε ως βασικός στο παιχνίδι της Ιντεπεντιέντε με τη Κολόν Σάντα Φε και η ομάδα του να νίκησε (3-0), ωστόσο στις δηλώσεις που παραχώρησε ο Παλάσιος, είπε με ένα τρόπο «αντίο» στο σύλλογο, ενώ μίλησε και για το μέλλον του στην Ευρώπη!

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Το πέρασμα μου από την Ιντεπεντιέντε δεν ήταν αυτό που περίμενα. Εν μέρει, έκανα τα πράγματα καλά, αλλά ποτέ δεν διαπραγματεύτηκα την αποχώρησή μου, είχα πάντα την επιθυμία να παίξω εδώ. Φεύγω χαρούμενος και ήσυχος αν τελικά ήρθε η σειρά μου.

Γνωρίζω για την πρόταση του Παναθηναϊκού. Μίλησα με τον προπονητή και του είπα ότι θέλω να παίξω στο σημερινό παιχνίδι. Ευτυχώς, αυτός μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Τώρα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Αυτή η προσφορά μπορεί να είναι ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου.

Προσπαθώ να μην επηρεάζομαι όλο αυτό το διάστημα. Όταν δεν επηρεάζομαι, είμαι καλά στο γήπεδο. Πρέπει να συνεχίζεις να δουλεύεις και ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψει μεταγραφή στην Ευρώπη. Ελπίζω ότι θα γίνει σύντομα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης