Football Talk

Η εντυπωσιακή παράδοση του Ζιρού στα πέναλτι, συνεχίζεται και στο Μιλάνο! (video)

Η εντυπωσιακή παράδοση του Ζιρού στα πέναλτι, συνεχίζεται και στο Μιλάνο! (video)

Εκπληκτικό χαρακτηρίζεται το ντεμπούτο του Ολιβιέ Ζιρού στο πρώτο του επίσημο ματς στο Σαν Σίρο με την φανέλα της Μίλαν απέναντι στην Κάλιαρι (4-1), με τον Γάλλο να σκοράρει δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, και να μετουσιώνει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του, διατηρώντας μία προσωπική επίδοση που κρατά εννέα χρόνια, και συνεχίζεται… ανεξαρτήτως ομάδας.

Η εντυπωσιακή παράδοση του Ζιρού στα πέναλτι, συνεχίζεται και στο Μιλάνο!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ξεκίνησε την καριέρα του στην Ιταλία ο Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος σκόραρε δις στην αναμέτρηση της Μίλαν απέναντι στην Κάλιαρι στο Σαν Σίρο, και συνέβαλλε τα μέγιστα στην ευρεία επικράτηση της νέας του ομάδας με 4-1, βρίσκοντας δίχτυα σε διάστημα 19 λεπτών, πριν από την συμπλήρωση του πρώτου σαρανταπενταλέπτου.

Με το δεύτερό του γκολ μάλιστα, ο Ζιρού ανέδειξε για ακόμη μία φορά την ικανότητα που τον διέπει στις εκτελέσεις πέναλτι, όπου πλέον μετρά 13/13 τελευταία, με την μοναδική του άστοχη απόπειρα σε ολόκληρη την καριέρα του ανεξαρτήτως διοργάνωσης, να χρονολογείται το 2012, όντας ακόμη ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, στην πρώτη του σεζόν στο Εμιρέιτς, απέναντι στην Κόβεντρι (6-1).

Έκτοτε, ο Γάλλος δεν έχει αστοχήσει ποτέ, και βρίσκεται μόλις ένα πέναλτι πίσω από το 14/14 που έχει καταγράψει ο Μοχάμεντ Σαλάχ, επί αγγλικού εδάφους!

Το επίτευγμά του βεβαίως γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό, αν αναλογιστεί κανείς πως σκοράρει για πρώτη φορά στην καριέρα του δύο φορές σε δεύτερη αγωνιστική πρωταθλήματος, και για πέμπτη συνολικά έστω και από ένα γκολ, αποδεικνύοντας ακόμη και στα 34 του χρόνια, πως η ηλικία είναι ένας μεταβλητός αριθμός, αλλά η… κλάση δεν αλλοιώνεται!

Δημήτρης Μανάκος
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης