Football Talk

La Liga: Αναβολή δύο αγώνων με «επίθεση» στη FIFA!

La Liga: Αναβολή δύο αγώνων με «επίθεση» στη FIFA!

Με προσφυγή στο CAS για τη FIFA αντέδρασε η La Liga έπειτα από την αναβολή των αγώνων ανάμεσα σε Σεβίλλη- Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ- Αλαβές!

Όπως αναφέρεται σε ΜΜΕ της Ισπανίας, οι αγώνες ανάμεσα σε Σεβίλλη- Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ- Αλαβές στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της La Liga δεν θα διεξαχθούν και οι αρμόδιοι του Πρωταθλήματος προσέφυγαν στο CAS για την απόφαση της FIFA, που όρισε επιπλέον αγώνες για τα προκριματικά του Μουντιάλ στη Λατινική Αμερική.

Τα προκριματικά σε εκείνη τη ζώνη νωρίτερα μέσα στη χρονιά είχαν αναβληθεί λόγω κορονοϊού και δεν υπάρχουν επιπλέον ημερομηνίες. Έτσι, πολλοί ποδοσφαιριστές δεν θα μπορέσουν να επιστρέψουν έγκαιρα για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων τους.

Η La Liga, μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση κατά την οποία επισημαίνει: «Η La Liga κατέθεσε αίτημα στο CAS για να διασφαλίσει τον ίσο ανταγωνισμό και τα δικαιώματα των παικτών. Άλλες συνομοσπονδίες, όπως η UEFA και η CONCACAF δεν ζήτησαν παράταση στη διαθεσιμότητα των διεθνών παικτών και δεν προκάλεσαν προβλήματα στα εθνικά πρωταθλήματα. Θα αντιμετωπίσουμε την ίδια κατάσταση αναλγησίας ξανά τον Οκτώβριο»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης